Gravgaard kørt ud på sidespor: Nu får han mundkurv på

Michael Gravgaard er ikke længere ordførende direktør i Randers FC. Han skal nu koncentrere sig om det kommercielle i Superliga-klubben

Michael Gravgaards dage i Randers FC lakker mod enden. Det er der såmænd ikke noget nyt i, da den snart forhenværende sportsdirektør selv sagde sin stilling op i sidste måned i kølvandet på fyringen af Ricardo Moniz.

Gravgaard er dog stadig i Randers FC i sin opsigelsesperiode, men ansvaret bliver mindre og mindre. Onsdag måtte den tidligere direktør for det hele i Randers FC sluge nok en kamel.

Michael Gravgaards rolle i Randers bliver mindre og mindre. Foto: Anita Graversen/Ritzau Scanpix
Michael Gravgaards rolle i Randers bliver mindre og mindre. Foto: Anita Graversen/Ritzau Scanpix
 

Bestyrelsesformand Per Hastrup meldte klart ud, at Gravgaard ikke længere skal tegne klubben udadtil. Det bliver i stedet for adm. direktør Henrik Jørgensens opgave, indtil kronjyderne får ansat en ny sportsdirektør. Michael Gravgaard må endda finde sig i at referere direkte til Henrik Jørgensen i resten af sin tid i klubben.

- Det ser vi som et naturligt skidt i den planlagte og fredelige skilsmisse mellem Randers FC og Michael Gravgaard. Michael træder et skridt ned rent sportsligt, men hvis der bliver noget, vi gerne vil vende med Michael, så kan han stadig fungere som en slags rådgiver, siger Per Hastrup til Ekstra Bladet.

- Men hvorfor overhovedet fortsætte samarbejdet med Michael Gravgaard, hvis hans ansvarsområde mindskes yderligere?

- Michael har stadig nogle kompetencer, som vi gerne vil bruge i den kommercielle afdeling, men han skal udelukkende koncentrere sig om netop det kommercielle og det salgsmæssige i sin opsigelsesperiode.

Ricardo Moniz - fyret efter 111 dage i Randers FC. Foto: Mikkel Berg Petersen Randers FC Fyret: Maniske Moniz var hadet og frygtet

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger sker degraderingen af Michael Gravgaard blandt andet på grund af et interview, som han lavede med TV3 Sport i weekenden.

Som en følge af Gravgaards åbenmundede stil har han, ifølge kilder tæt på klubben, fået besked på at 'gøre sig mindre synlig' til bl.a. de kommende kampe i Superligaen.

Det er dog oplysninger, Per Hastrup afviser:

- Der har væren noget signalforvirring omkring, hvem der skal være ordførende i Randers FC og tegne klubben udadtil. Det skal ikke være Michael Gravgaards opgave længere. Men vi var informeret omkring hans tv-interview i weekenden, og der er enighed om, at det var hans sidste som ordførende for Randers FC.

Se Michael Gravgaards interview med TV3 Sport øverst i artiklen.

- Det er heller ikke korrekt, at Michael skal holde sig væk fra vores hjemmekampe. Han har taget et skridt ned ad stigen, men han er stadig en del af vores organisation. Det er vel ikke forkert at kalde ham en mellemleder, og han er stadig meget velkommen på stadion. Han skal bare ikke ned på banen eller i omklædningsrummet længere, siger Per Hastrup.

Det er fortsat ikke afklaret, hvor længe Michael Gravgaard skal fortsætte i Randers. 'Indtil vi meddeler noget nærmere', lyder den foreløbige melding fra Per Hastrup.

Michael Gravgaard skal ikke længere med på banen eller i omklædningsrummet efter kampene. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Michael Gravgaard skal ikke længere med på banen eller i omklædningsrummet efter kampene. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
 

Men bestyrelsesformanden oplyser, at det ikke er lige op over med at finde en ny sportsdirektør.

- Vi laver nogle sonderinger, og jeg har haft enkelte telefonsamtaler med nogle kandidater. Men vi er ikke nået så langt, at jeg har siddet over for en person og talt med vedkommende ansigt til ansigt.

- Vi søger efter en person med erfaring fra en lignende stilling eller stort kendskab til fodboldverdenen. Derudover skal det være en person, der enten bor i nærområdet eller er villig til at flytte hertil. Nationalitet er ikke afgørende, men vi kræver et indgående kendskab til Superligaen, siger Per Hastrup.

Randers åbner foråret på lørdag mod FC København i Parken. Det bliver under ledelse af den midlertidige cheftræner, Rasmus Bertelsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Michael Gravgaard.

Endnu et af Gravgaards tiltag i Randers bliver stoppet. Foto: Anita Graversen Randers FC Har lige vundet TV-prisen: Nu får populært program kniven

En smilende Michael Gravgaard valgte lørdag at møde pressen og fortælle om sit farvel (Foto: Anita Graversen) Randers FC Færdig i Randers - her er hans afskedsplan

Fyringen af Ricardo Moniz, der her dirigerer anfører Mads Agesen på sin første arbejdsdag, bliver bakket op af Agesen og co. Foto: Ernst van Norde Randers FC Randers fyrede kontroversiel træner - nu taler spillerne

Randers FC Først blev træneren fyret - nu sælger Randers angrebs-es

21 kommentarer
Vis kommentarer