Annonce:
Annonce:

Gravgaard talte dunder til fans: Tilsvininger går os på

Randers FC-direktør Michael Gravgaard skrev med store bogstaver mod en gruppe fans, der krævede fyringer og ville aflevere deres sæsonkort. Nu forklarer han udfaldet

Michael Gravgaard var mildest talt utilfreds med Randers-tilhængernes indsats i kampen mod FCK. Foto: Ernst van Norde
Michael Gravgaard var mildest talt utilfreds med Randers-tilhængernes indsats i kampen mod FCK. Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Da Randers FC i lørdags tabte 3-0 på hjemmebane til FC København, var en gruppe lokale fans ikke imponerede. De ville have spillere og trænere fyret, og de havde tænkt sig at aflevere deres sæsonkort igen, skrev de.

De hårde ord fik klubbens administrerende direktør, Michael Gravgaard, til tasterne. Fra Randers FC's Facebook-side skrev han blandt andet:

- Hvad jeg IKKE forstår er hvor lidt fællesskab, loyalitet, opbakning, sammenhold osv der egentlig er, når det kommer til stykket....eller tager jeg fejl? Vi har ikke tabt på hjemmebane i SL siden februar måned (til FCM) og så er "helvede" løs fordi vi taber EEN kamp til de danske mestre!!!! Og ovenikøbet en kamp hvor det selv for den mest blåøjede tilskuer er åbenlyst vi kunne have taget point.

Transfer-uenighed i Randers: Vi har ikke FCK's millioner

Annonce:

- Det værste er det kommer fra os selv... ikke en gang fra fans udefra eller en kritisk omverden MEN fra egne rækker!!! I dont get it!

Han forklarer nu til Randers Amtsavis, at han ikke skrev indlægget for at nå den gruppe af rasende fans, der skrev de hårde ord, men for at vække dem, der er uenige, men som ikke modsiger dem.

Se hele Michael Gravgaards opslag her

- Man kan da godt diskutere, om det er professionelt eller fornuftigt at gøre det. Men det er meget mig at gøre det på den her måde. Jeg elsker at diskutere fodbold, strategier og andet, der handler om fodbold, med alle. Og jeg ved godt, at de 30-35 fans, der skriver meget grove ting, dem kan jeg nok ikke nå. De er uden for rækkevidde. Lost cause, siger Gravgaard til lokalavisen.

- Men der sidder en hel masse, der faktisk er enig i de her betragtninger, du kan jo se, at mit indlæg får over 200 likes. Og de folk savner jeg i debatten. De kunne godt komme på banen med deres synspunkter. Det er egentlig det, jeg appellerer til.

Annonce:

Tøffe dybt imponeret: Den bedste præstation i 2017!

For når fans langer ud efter klubbens medarbejdere, så rører det dem. Det kan godt være, at spillere, trænere og de øvrige ansatte siger, at de ikke læser, hvad der skrives på sociale og traditionelle medier, men det gør de nu nok alligevel.

- Hvad enten vi vil indrømme det eller ej, så går det os da på. Selvfølgelig gør det det. Og lader man det stå uimodsagt, jamen, så vinder de, der skriver de værste af indlæggene jo på en måde. Jeg ville ønske, at vi kunne stå mere sammen og bakke mere op, når der kommer sådan nogle svinere, siger Gravgaard.

Randers FC har efter to spillerunder det ene point, som holdet fik i premieren mod SønderjyskE.

Superligastatus: Så stærke er klubberne - og her skal de handle

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: