Hallo, Randers: Jeg er angriber - ikke kant

Den nyslåede Randers FC-spiller Marko Mitrovic ser frem til opholdet i Kronjylland, hvor han håber at komme til at spille angriber og ikke kant

Marko Mitrovic ser sig selv som angriber (Foto: All Over Press)
Marko Mitrovic ser sig selv som angriber (Foto: All Over Press)

Marko Mitrovic.

Superligaen skal lære et nyt navn at kende, efter at Randers FC torsdag eftermiddag præsenterede den 23-årige svensker som ny mand i klubben. Mitrovic har senest tørnet ud for FC Eindhoven i den næstbedste hollandske række, og han kan også skrive Brescia, Malmö FF og Chelsea på CV'et.

Nu skal han altså tørne ud for Randers FC, og han ser frem til opholdet i Kronjylland.

- Jeg glæder mig til at spille for Randers. Det er en god klub, og den danske liga er god. Som svensker kender jeg naturligvis til Superligaen, og det er en liga med mange gode hold. Jeg ser helt klart Randers FC som et skridt frem, og jeg glæder mig til, at sæsonen starter, så jeg kan vise mit værd, siger Marko Mitrovic til tipsbladet.dk og tilføjer, at han er 100 procent fit:

- Jeg mærker intet til den ankelskade, der har drillet mig lidt, så jeg er helt klar til preseason med Randers.

Da Mitrovic i går blev præsenteret som ny Randers-spiller, gjorde klubben det klart, at svenskeren er hentet ind som et supplement til kanterne. Hvis man spørger hovedpersonen selv, er det dog ikke hans foretrukne position.

- Jeg er angriber. Jeg elsker at score mål, og det er også det, jeg er kommet til Randers FC for. Jeg spiller, hvor træneren siger, jeg skal spille, men jeg er 100 procent angriber, lyder det fra Marko Mitrovic.

Svenskeren tørnede fra 2008 til 2011 ud for Chelsea FC, og han havde et godt ophold i den engelske storklub, som desværre også var præget af skader.

- Det er en storklub, og det har givet mig en masse god erfaring, som jeg har kunnet bruge videre i karrieren. Jeg spillede masser af kampe for U-holdet, hvor jeg også var topscorer, og jeg fik også kampe for reserveholdet.

- Desværre havde jeg mange skadesproblemer, som hæmmede mig, siger Mitrovic, der drømmer om igen at komme til en af de store ligaer:

- Jeg har helt sikkert et mål om at komme tilbage til en af de store ligaer. Jeg har tidligere været i Brescia, hvor jeg havde en god tid, og jeg drømmer naturligvis om at komme tilbage til en stor liga. I den forbindelse er Randers et rigtig godt skridt på vejen, så nu er det op til mig at bevise, jeg er god nok.

Marko Mitrovic kunne allerede for fire år siden være endt i dansk fodbold. Dengang var han ombejlet på både Fyn og Sjælland, men endte med at skrive under med Brescia.

- Jeg havde flere muligheder i 2012, efter jeg havde forladt Chelsea. Jeg trænede med i OB, og der var også konkret interesse fra både FC København og Brøndby. Jeg valgte Brescia, fordi jeg følte, det var det rigtige skridt for mig, slutter Marko Mitrovic, der altså her fire år senere endelig landede i Superligaen.

Marko Mitrovic var tilknyttet Chelseas berømte fodboldakademi fra 2008-2011 (Foto: 2009 Chelsea FC) Landsholdsfodbold Randers henter tidligere Chelsea-talent

Colin Todd nød stor opbakning i Randers FC-truppen efter sin håndtering af Keller/Borring-konflikten (Foto: Claus Bonnerup) Randers FC Colin Todd: Respektløs behandling fra Randers FC

3 kommentarer
Vis kommentarer