Annonce:
Annonce:

Har lige vundet TV-prisen: Nu får populært program kniven

Randers har opsagt samarbejdet med Discovery og ønsker ikke at medvirke i det prisbelønnede program 'Superliga Backstage'

Endnu et af Gravgaards tiltag i Randers bliver stoppet. Foto: Anita Graversen
Endnu et af Gravgaards tiltag i Randers bliver stoppet. Foto: Anita Graversen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Den afgående Randers-direktør Michael Gravgaard har hele tiden haft ambitionen om at gøre klubben mere tilgængelig og åben overfor omverden.

Han ønskede at invitere tv helt ind bag de lukkede døre i Randers FC og vise, hvordan en Superliga-klub fungerer på indersiden og med hjælp fra Discovery Networks så tv-programmet 'Superliga Backstage' dagens lys.

Programmet blev populært, ikke mindst fordi vi kom tæt på livet i Randers FC, der fulgte efterårets katastrofekurs, der endte med træneropsigelse og ansættelse og en sidsteplads i Superligaen.

I sidste uge kom det sidste skud på den negative mølle i Randers, da klubben fyrede cheftræner Ricardo Moniz og direktør Gravgaard i samme moment opsagde sin stilling.

Både Michael Gravgaard og Ricardo Moniz havde hovedroller i 'Superliga Backstage', som nu må lade livet. Foto: Ernst van Norde
Både Michael Gravgaard og Ricardo Moniz havde hovedroller i 'Superliga Backstage', som nu må lade livet. Foto: Ernst van Norde
 

Annonce:

Chefens opsigelse gav anledning til at kaste en kritisk blik på programmet 'Superliga Backstage', som ikke alle personer i og omkring klubben var tilfredse med, trods de mange roser programmet havde fået med på vejen.

- Vi har bestyrelsesmøde tirsdag, og jeg kan godt løfte sløret for, at 'Superliga Backstage' er et af punkterne på dagsordenen, fortalte bestyrelsesformand Per Hastrup fra Randers FC til Ekstra Bladet.

- Det siger sig selv, at det har været med til at skabe opmærksomhed omkring Randers FC, men når vi ligger, som vi gør, så er det altså helt vildt irriterende, at der konstant er tv inden for dørene, lød det fra formanden.

Og ikke uventet har klubben i dag stukket en kniv i dokumentaren, som netop har fået en tv-pris får årets bedste sportsprogram, og har meddelt, at klubben ikke vil fortsætte dokumentaren og trækker sig fra samarbejdet med Discovery.

Det meddeler klubben på deres hjemmeside

Annonce:

– Klubben har haft et rigtigt godt og tillidsfuldt samarbejde med producenterne af dokumentarserien, og vi har kun ros til overs for deres professionelle ageren og generelle væremåde. Vi vidste fra starten, hvad vi gik ind til, men hvad vi af gode grunde ikke kunne vide var, hvorledes resultaterne faldt ud.

- Det sætter sine spor at tabe så mange kampe, som vi har gjort, og da vi nu bevæger os ind i en ny fase med nye folk i Randers FC, har vi valgt at sige tak for samarbejdet for denne gang i god ro og orden, lyder det fra bestyrelsesformand Per Hastrup om bestyrelsens beslutning.

Slagtehus Randers FC: Tæt på at aflive tv-succes

AGF drillede 'tv-stjernerne': Randers har frækt comeback

AGF håner lokalrivalerne: 'Mød stjernerne fra tv'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: