Hattrick-helt ydmyger ringe sønderjyder

Georgisk hattrick sænkede fornærmende dårlige SønderjyskE

Randers vandt sikkert. Saba Lobzhanidze blev den helt store helt. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Randers vandt sikkert. Saba Lobzhanidze blev den helt store helt. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

RANDERS (Ekstra Bladet): Langt om længe var der noget at glæde sig over i Randers.

Takket været den georgiske landsholdsspiller Saba Lobzhanidze.

Det var ikke 'yabba dabba doo', som da en vis tegneseriefigur Flintstone var på TV, men i stedet 'saba saba doo'.

Med et ægte hattrick blev den 23-årige venstrekant dagens mand på en billig baggrund.

Han startede med i løbet af to minutter at udnytte, at gæsternes tilbageløb ikke er blevet meget bedre siden det famøse 2-1 mål i 'matchfixingskampen’ mod FCM.

Ved det første mål kom Saba Lobzhanidze fri i venstresiden få meter fra baglinjen og via Marc Pedersens fod sejlede bolden i en bue over målmand Sebastian Mielitz og ind ved bagerste stolpe.

Her kunne Kees Luijckx måske have grebet bedre ind, hvis altså...

Hjemmeholdet tog en 3-0-sejr. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Hjemmeholdet tog en 3-0-sejr. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Få minutter senere var Niki Zimling ikke på mærkerne, og spilleren fra Georgien kunne med en smart tæmning udmanøvrere en udfarende Sebastian Mielitz og trille bolden ind i det tomme mål til 2-0.

Det tredje mål var en ren perle iscenesat af ’lejesvenden’ Baskim Kadriis hælaflevering bagud til Saba Lobzhanidze, som udenfor straffesparksfeltet kunne sparke bolden ind til 3-0.

Desværre var der set med lokale øjne ikke så mange tilskuere, som overværede den sjældne hjemmesejr.

Kun 2254 tilskuere havde fundet vej til en kamp uden den store betydning.

Der er anderledes vigtigere ting i vente for SønderjyskE.

Gæsterne har en formodning om, at den længe ventede konklusion fra Danmarks Idrætsforbunds Matchfixingsekretariat er lige på trapperne.

Så vil sønderjyderne få at vide, om der er en sag at gå videre med fra kampen mod FCM, eller om Disciplinærudvalget skal overtage 'sagen'.

Randers er godt i gang med at polstre sig til overlevelseskampene, og den vikarierende træner Rasmus Bertelsen fik gode ting fra SønderjyskE-opgøret.

Hjemmeholdet var nærmere både 4-0 og 5-0 end en SønderjyskE-reducering blandt andet, fordi samarbejdet mellem Saba Lobzhanidze og Bashkim Kadrii bliver bedre og bedre.

Gæsterne var fornærmende dårlige.

Samtidig må det være rart at vide, at siden den tidligere administrerende direktør Michael Gravgaard blev fortid og smuttede tilbage til hovedstaden, er der næsten ingen støj tilbage på linjen.

Mens Randers ved, at Helsingør vil blive modstanderen i overlevelsesspillet, så må SønderjyskE vente på enten Hobro eller AGF i den anden ende, hvor det handler om at komme til at spille en billet ud i Europa.

Nicklas Bendtner fik efter en sløj sæsonstart gang i scoringerne mod Molde for et par uger siden. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau Scanpix Skandinavien - 22. apr. 2018 - kl. 11:15 Erkender misundelsen: - Jeg er meget jaloux på Bendtner

Se også: Sisto koster mål: Se bommerten her

Kristina Ahnert elsker at bo ved vandet i Danmark. Hun kan slet ikke forestille sig at bo et andet sted. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Eksklusivt interview med Zornigers blogger-kæreste: Brøndbys fans er vanvittige

Hany Mukhtar blev hyldet foran Sydsiden efter 2-1 triumfen mod FCK. Brøndby er nu i en position, hvor klubben kan tillade sig at afvise bud på 20-25 mio. kr. for tyskeren. Der skal store penge på bordet, hvis han skal sælges i sommervinduet. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Brøndby kan sige nej til store bud på Mukhtar

8 kommentarer
Vis kommentarer