Hobro-profil på plads i Randers

Midtbanespilleren Mikkel Thygesen forlader Hobro og bliver snart præsenteret i Randers

Tidligere Brøndby-anfører Mikkel Thygesen bliver snart præsenteret i Randers (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Tidligere Brøndby-anfører Mikkel Thygesen bliver snart præsenteret i Randers (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

Tidligere torsdag kom det fra, at Randers-profilen Elmar Bjarnason skifter til AGF.

Men Randers henter også ind den anden vej. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Mikkel Thygesen endelig kommet på plads hos kronjyderne.

Randers har længe været i dialog med Mikkel Thygesen om en aftale, og tidligt i forløbet gennemgik han også et lægetjek.

Mikkel Thygesen kunne være kommet til USA (Foto: Mikkel Berg Pedersen) Superligaen Thygesen afslører: Skade ødelagde drømmeskifte til USA

Men nu har parterne forhandlet en kontrakt på plads, og Mikkel Thygesen forventes snart at blive præsenteret i klubben.

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen bekræftede torsdag over for BT, at Mikkel Thygesen spiller sidste kamp for klubben på søndag.

TV: Mikkel Thygesens vilde mål mod Silkeborg kandiderer til at være sæsonens bedste:

Thygesen skiftede i januar til Hobro på en seks måneders kontrakt fra Brøndby, men Thygesens ophold hos oprykkerne blev præget af et irriterende skadesforløb.

Ikke desto mindre ønskede Hobro stadig at forlænge med den tidligere Brøndby-anfører. Men der var flere om buddet, og Randers har efter alt at dømme tilbudt den bedste pakke på alle fronter.

Randers ser givetvis Thygesen som et stærkt supplement til bredden i den trup, der i næste sæson skal spille Europa League efter man i søndags med 1-1 mod Brøndby sikrede fjerdepladsen i Superligaen.

11 kommentarer
Vis kommentarer