I top seks efter rødt kort og drama

Med en sejr på 2-1 over Horsens blev det nu til tre på stribe til kronjyderne fra Randers

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Så var der atter Saba-fest i Randers.

For tredje kamp i træk var der tre point til kronjyderne, som efter 2-1 sejr for alvor har meldt sig ind i top seks-kampen og gør klar til den store østjyske klassiker mod AGF.

Det er forståeligt, at kronjyderne har flået 'til salg-skiltet' af den 24-årige georgiske landsholdsspiller Saba Lobjanidze og vil gå 'all in' for at beholde den 176 cm høje troldmand.

Han var den store forskel i lidt af et målorgie mellem to hold, som i de seneste 13 ud 14 indbyrdes kampe ikke scoret mere end to mål.

Saba Lobjanidze havde en fod med i de to Randers-mål, som i løbet af tre minutter midt i 1. halvleg fik vendt kampen på hovedet.

Efter at have udlignet til 1-1 ved at sætte foden på Mikkel Kallesøe hårde indlæg ind i det lille felt, var det et hjørnespark fra  Saba Lobjanidze, som førte til 2-1 målet.

Det var hjemmeholdets André Rømer, som headede, men ramte Horsens-lejesvenden Ayo Simon Okosun, som fik 'æren' for målet.

Gæsterne var tidligt i opgøret kommet foran på et sjældent mål af Alexander Ludwig, der rettede af et skud fra Jonas Thorsen, så Randers-målmand Patrik Carlgren var chanceløs.

Horsens havde mulighed for en hurtig udligning, men Mads Kiilerich formåede at sparke højt over fra 11 meter pletten.

Efter den målrige 1. halvleg var der ikke flere mål til at varme sig på.

Horsens prøvede ellers ihærdigt at få et point med hjem, men Patrik Carlgren var vågen, da Ayo Simon Okosun var tæt på at score i den rigtige ende af banen.

Den nye mand i gult, den tidligere AaB'er Jannik Pohl, som via Groningen er endt i Horsens, fjernede det sidste håb om udligning, da han i løbet fem minutter indkasserede to gule kort, som blev vekslet til et rødt.

Så Horsens, der i forvejen mangler Nicolai Brock-Madsen, kan se frem til mødet med Esbjerg udne at have en ægte angriber til rådighed.

Sportschef bekræfter trænerjagt: Superliga-klub på rov hos rival

Bunden ud af Brøndby: Kun Silkeborg er ringere

Modstandere glæder sig over Bendtner: Godt for ligaen

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+