Investorer ville ofre Randers FC-profiler

Det var blevet til en større revolution i Randers, hvis klubben var blevet solgt

Nicolai Poulsen er en af Randers FC's egne drenge, som er kommet op gennem klubbens talentsektor. Hans fremtid i klubben var tvivlsom, hvis klubben var blevet solgt (Foto: Jens Dresling)
Nicolai Poulsen er en af Randers FC's egne drenge, som er kommet op gennem klubbens talentsektor. Hans fremtid i klubben var tvivlsom, hvis klubben var blevet solgt (Foto: Jens Dresling)

Som ansættelsen af Kasper Hjulmand i FC Nordsjælland indikerer, så var Colin Todd dead man walking i Randers FC, i den periode Tom Vernon var i spil som ny stærk spiller i Randers FC.

Ekstra Bladet forstår, at den tidligere Manchester United-scout havde linet en større revolution op i Randers FC, der startede med udskiftning af den karismatiske engelske træner, lige som en række af klubbens bærende kræfter ikke imponerede englænderen.

Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan Randers FC - 5. jan. 2016 - kl. 12:04 Efter turbulent periode: Randers ansætter tv-vært som direktør

Således var Tom Vernon yderst kritisk indstillet over for anfører Christian Keller, som han udtrykte stor skepsis over for, da han overværede hjemmekampen mod FC Nordsjælland - bare to dage efter Keller havde forlænget sin aftale med Randers FC.

Andre spillere som englænderen ikke var begejstret for var Randers FC-drengene Mads Fenger og Nicolai Poulsen.

Tom Vernon valgte i sidste ende en meget dyrere løsning ved at købe FC Nordsjælland, og dermed står Randers FC nu og skal genfinde fodfæstet efter en turbulent periode, der førte store frustrationer med sig.

Eksempelvis lukkede Colin Todd året med at antyde, at juleferien hjemme hos Mrs. Jennifer Todd kunne få ham til at overveje sin stilling i klubben. Sportsdirektør Peter Christiansen gik i vrede.

Sådan reagerede Colin Todd efter efterårets sidste kamp:
 

Efter en travl jul er Randers FC med ansættelserne af direktør Michael Gravgaard og sportsdirektør Ole Nielsen parat til at sætte den nye kurs for Randers FC. Og den ligner til forveksling den gamle.

Nu skal der ro på de oprørte vande. Og det bliver nytiltrådte sportsdirektør, Ole Nielsen, der i første omgang skal løse den opgave.

Og det tog han hul på allerede på sin første arbejdsdag i går med et par vigtige meldinger.

Se også: Trist og lettet Randers-direktør: Ikke alt har fungeret

Jonas Borring og Nicolai Poulsen skal hurtigst muligt forlænges.

- Der har været en løbende dialog med Nicolai Poulsen, som jeg skal fortsætte. Og så er der Jonas Borring, som jeg sætter mig ned med en af de kommende dage. De to er de mest presserende, siger Ole Nielsen til Ekstra Bladet.

I det hele taget betyder det meget for Randers FC at få vendt kalenderbladet efter forhandlingerne om salget af klubben strandede i sidste øjeblik.

- Jeg kunne mærke på de drøftelser, jeg havde med bestyrelsen, at nu skulle der ro på igen, siger Ole Nielsen, der også ligger stor vægt på, at det lykkes at holde fast på cheftræner Colin Todd.

- Ud fra de snakke jeg har haft med Colin Todd, så er der ingen indikationer på, at han ikke vender tilbage, når han er oven på efter sin rygoperation – formentlig sidst i januar.

- Den dag, hvor Colin Todd stopper, ligger ikke lige om hjørnet. Jeg er også overbevist om, at han styrer holdet efter sommerpausen. Lige nu har alle behov for, at der kommer ro på. Det er afgørende, siger Ole Nielsen.

- Som udgangspunkt tror jeg af samme grund ikke, at det bliver et så voldsomt aktivt et transfervindue, men vi har jo nogle spillere, som påkalder sig interesse udefra, og sker der noget, så skal vi være klar til at agere, konstaterer han.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere