Irriteret og ærgerlig: Randers anede intet om Olafur-stop

Ólafur Kristjánsson valgte selv at trække sig som Randers-træner, og han efterlader klubbens bestyrelsen i nogen irritation over, at intet er gjort klar til et trænerskift, erfarer Ekstra Bladet

Ekstra Bladet har talt med Gravgaard om Ólafur Kristjánsson, som stopper som træner i Randers (Video: Ernst van Norde)

For få dage siden udtrykte bestyrelsesformanden i Randers FC, Per Hastrup, utvetydig opbakning til træner Ólafur Kristjánsson, da han på tv lod forstå, at en fyring overhovedet ikke var et ’issue’.

’Så længe, spillerne har tillid til Kristjánsson, har vi det også’, sagde Hastrup i et klip, som TV 2 Østjylland afspillede for træneren tirsdag i programmet ’Fodbold med Horup’. Da var det tydeligt, at den klare opbakning bekom Kristjánsson vel, men allerede et par dage efter har han af egen drift valgt at give op.

Ekstra Bladet erfarer fra en kilde i klubbens inderkreds, at bestyrelsen ingen planer havde om at skifte ud på trænerposten, og at islændingens opsigelse derfor blev modtaget med en vis irritation og ærgrelse, idet ingen ny træner er kørt i stilling.

Af den pressemeddelelse, som Randers FC udsendte torsdag over middag, fremgår det, at bruddet finder sted med gensidig aftale. Direktør Michael Gravgaard slår fast, at ’vi er enige om, at det bedste for klubben er, at han stopper som cheftræner’, og også Kristjánsson understreger, at det er en fælles beslutning.

Dog fastslår Kristjánsson, at det er ham, der har erkendt sin begrænsning.

- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke længere føler, jeg kan levere det, jeg forventer af mig selv. Jeg har prøvet mange værktøjer de seneste uger, men må erkende, at det ikke har virket tilstrækkeligt, og derfor er det bedst, at der kommer nye kræfter til, siger han i pressemeddelelsen.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at træffe Per Hastrup for en kommentar.

Ólafur Kristjánsso om stoppet (Video: Ernst van Norde)

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen