Keller vakler i Borring-dramaet: Jeg er ikke iskold

Jonas Borring stadig ude i Randers FC, hvor Christian Keller i dag trænede med efter at være vraget mod Brøndby

Keller har fortalt sine Randers-kammerater, hvordan han føler oven på indrømmelsen om forholdet til Jonas Borrings ekskone. (Foto: Claus Bonnerup)
Keller har fortalt sine Randers-kammerater, hvordan han føler oven på indrømmelsen om forholdet til Jonas Borrings ekskone. (Foto: Claus Bonnerup)

RANDERS (Ekstra Bladet): Trekantsdramaet i Randers begynder, at tære på Christian Keller.

I fredags mistede han anførerbindet. I går var han vraget til kampen mod Brøndby. Og i dag var han så atter sammen med den trup, der i stor udstrækning har vendt ham ryggen.

Artiklen fortsætter under videoen

Christian Keller fortæller til Ekstra Bladet den 11. marts, hvordan det er at miste rollen som anfører. (Video: Anita Graversen)

På en bar mark i forstaden Romalt var Christian Keller henvist til at knokle rundt på det marts-brune græs sammen med alle de andre marginalspillere, der ikke var blevet brugt i weekenden.

Flere spillere i Randers-truppen har mistet respekten for Keller, afslører Colin Todd. (Foto: Ernst van Norde) Randers FC - 13. mar. 2016 - kl. 19:38 Todd erkender Keller-krise: Respekten for ham er væk

Et klart billede på en spiller, der er skubbet ud af det gode selskab.

- Jeg har sagt til truppen, hvordan jeg har det og føler. Jeg er jo ikke et iskoldt menneske, der ikke kan føle med hverken (Jonas, red.) Borring eller holdet. Jeg har også et hjerte og inderst inde er det jo derfor, at jeg er blevet forelsket i hende jeg er.

- Jeg kan da godt forstå, hvordan folk tænker, men af respekt for at der er børn involveret på begge sider, og det er lige ved at nå grænsen for, hvad de kan tåle, så er det tæt på, at snart lukke sagen. Folk må snart have fået rigeligt. Jeg kigger på fodbolden nu siger Christian Keller og tilføjer:

- Det er jo ikke kun mig, der har fået nok. Det er klubben, hele Danmark og lige så meget mine børn jeg tænker på. De er så store, at de også forstår hvad der foregår. Det bliver ikke ved med at være sjovt for min familie, mine børn eller mig i længden. Men jeg må stå på mål for det jeg har gjort.

- Jeg har fuld forståelse for hvordan holdkammeraterne, hvordan forskellige familier og Jonas har det. Jeg er jo ikke følelseskold eller uden hjerte. Jeg har det ikke godt med det, som jeg har gjort. Men jeg har fulgt mit hjerte og jeg har fulgt mine følelser, og det er så skyld i, at vi står i den her situation i dag, konstaterer Christian Keller.

Christian Keller og Brøndby har kæmpet om overskrifterne den forgangne uge. Superligaen - 14. mar. 2016 - kl. 10:52 Dommen over skandale-ugen: Randers er gået Kellerkold!

Umiddelbart ligner den letteste løsning i Randers FC-dramaet, at Christian Keller vælger at udnytte muligheden for at skifte til enten Norge eller Sverige. Men den degraderede Randers FC-anfører afviser den tanke.

- Jeg overvejer ikke at stoppe i Randers FC. jeg holder stadig af klubben og folkene her. Jeg har også noget familie at tænke på. Det er jo heller ikke alene min beslutning, så der er mange ting i spil. Indtil videre er jeg i Randers indtil 2017, siger Christian Keller, der i vildrede omkring sin rolle i forbindelse med pokalkampen mod FC København

- Der er kun én der ved om jeg spiller. Det er Colin Todd. Jeg træner, jeg står til rådighed og jeg er ikke skadet, siger han.

Siden Colin Todd har fået mulighed for at handle i sagen har Christian Keller ikke fået mange skulderklap. Anførerbindet er røget og i går var han sparket ud af truppen mod Brøndby.

Colin Todd afviste i dag at udtale sig yderligere i sagen.

59 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere