Mærkelig situation: Superliga-klub uden træner frem til 1. oktober

Randers-direktør Søren Pedersen kalder det for en optimal løsning, hvis Thomas Thomasberg tiltræder tidligere end 1. oktober

Thomas Thomasberg blev i sidste uge præsenteret som ny cheftræner i Randers FC, der har hentet ham i Hobro IK efter en succesfuld sæson med oprykkerne.

Den aftale, Thomasberg og Randers FC har indgået, ligner dog ikke de fleste af sin slags.

Thomas Thomasberg er således ansat på en funktionæraftale i Hobro IK frem til 1. oktober, og derfor bliver det først fra den dato, at han rykker de få kilometer fra Hobro til Randers.

Med mindre de to klubber indgår en anden aftale - en aftale, der formentlig vil kræve en kompensation fra Randers FC til Hobro IK.

Søren Pedersen, der er kommerciel og sportslig direktør i Randers FC, lægger ikke skjul på, at en sådan aftale vil være at foretrække.

- Vi vil selvfølgelig gerne have cheftræneren på plads så hurtigt som muligt, men vi klarer os uanset hvad. Bolden er jo hos Hobro, der lige nu er på jagt efter en ny cheftræner.

Andreas Bo: Jeg gider ikke gå og lege pengemand

Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

- Jeg håber selvfølgelig, at de får en løsning på plads i en fart, og at vi så kan overtage Thomas, for det vil selvfølgelig være det optimale, siger Søren Pedersen til tipsbladet.dk.

Randers FC har ikke meldt noget ud om, hvem der skal være cheftræner frem til 1. oktober, hvis ikke det lykkes at få en aftale i stand med Hobro IK, men et oplagt bud er Rasmus Bertelsen, der har stået i spidsen for kronjyderne i foråret og skal være assistent for Thomas Thomasberg.

Kronjyderne havde en svær sæson i Superligaen, men steppede op til sidst og sikrede en ny sæson i Danmarks bedste fodboldrække.

TV: Alt om opryknings-og nedrykningsbragene samt sæsonen der gik - se hele Onside her:

8 kommentarer
Vis kommentarer