Michael Gravgaard stopper omgående: Lægger sig fladt ned

Michael Gravgaard stopper med øjeblikkelig virkning i Randers. Han fortsætter i modebranchen hos firmaet Schormand, som Gravgaard har købt

Michael Gravgaard stopper med øjeblikkelig virkning som direktør i Randers FC. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Michael Gravgaard stopper med øjeblikkelig virkning som direktør i Randers FC. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Michael Gravgaard stopper med øjeblikkelig virkning i Randers FC. Han har i stedet købt det konkursramte herretøjmærke Schormand sammen med en række andre personer i fodboldmiljøet. Det skriver Finans.

Gravgaard har haft mange op- og nedture på det sportslige plan, og ifølge ham, står han tilbage med en ærgerlig følelse.

- Jamen, jeg ender med at stå som taber. Når resultaterne bliver så dårlige, begynder mange selvfølgelig at tvivle, men min holdning er, at åbenheden og larmen ikke har noget med resultaterne at gøre, siger Michael Gravgaard til BT.

Gravgaard havde tidligere annonceret, at han stoppede i Randers FC til sommer. Han mener dog, at timingen for et stop er rigtig god nu. 

- Det er vel ikke noget chok for nogen, at jeg stopper. Siden jeg meddelte bestyrelsen, at jeg ville stoppe, har jeg først skullet gøre transfervinduet færdigt, og så har jeg haft en måned, hvor jeg har afsluttet nogle af de andre ting, jeg havde liggende; sponsoraftaler, husaftaler og den slags, siger han.

Michael Gravgaard vil ikke afsløre, hvem han har købt Schormand med.

- Vi har aftalt, at vi holder det hemmeligt lidt endnu, udover at jeg er frontfigur for investorkredsen. Vi er nogle stykker, som synes, at Schormand fortjener et skud mere, siger han til Finans.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra både Michael Gravgaard og Randers FC, men indtil videre har det ikke været muligt at få en kommentar fra nogen af parterne.

Ekstra Bladet vurderer: Her er Superligaens vigtigste spillere

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+