Nedslående Randers-melding: Glem alt om medaljer

Alexander Fischer vil back to basics efter de to tabte point mod FC Vestsjælland lørdag

RANDERS (Ekstra Bladet): - Nu skal vi i hvert fald for en tid begrave al snak om medaljer og europæisk deltagelse. Ellers tror jeg, at der er risiko for, at vi ryger ned under den sjetteplads, der hele tiden har været minimumsmål.

Dette blev fastslået af Randers-kæmpen Alexander Fischer efter 1-1-skuffelsen mod FC Vestsjælland lørdag aften.

- Hvad der er og har været galt med os i dette forår? Der kan peges på mange ting. I andre kampe har vi faktisk spillet godt nok, men det fjorde vi ikke i denne kamp.

- Så der er noget, der skal rettes op. Vigtigst er derfor, at vi nu bruger energien på at komme back to basics i de næste kampe - og det indebærer blandt andet, at vi skal være langt skarpere i begge ender. Vi skal score mere og holde nullet i den anden ende af banen, fastslog han.

Træner Colin Todd tog omgående ansvaret for den generelle forårsnedtur - og han ville ikke undskylde den med skadede nøglespillere. Lørdag måtte han således undvære omdrejningspunktet på midtbanen - anfører Christian Keller.

Skabte ikke chancer
- Den slags kan ikke bruges til noget. Men det er klart, at det hurtigt kan blive lidt selvforstærkende negativt, når det går den forkerte vej. For det rammer selvfølgelig spillerne, og så mangler man måske lige det sidste i afgørende situationer. Men vi arbejder videre - og skal nok få det vendt, fastslog han.

Randers var specielt i 1. halvleg på hælene mod nedryknings-aspiranterne, men formåede trods alt at trykke gæsterne i bund i 2. halvleg.

Uden dog at skabe nævneværdige chancer. Både fordi der manglede fantasi og fart i Randers-angrebet, og fordi FCV havde en ganske velfungerende defensiv med Anders Kurt og Anders Østli som centrale figurer. Det trækker dog fra i sidstnævntes karakterbog, at han lod Mikael Ishak stå udækket tæt under mål, da denne udlignede for Randers 10 minutter før pausen.

Men i 2. halvleg blev der til gengæld givet noget væk - og det udløste altså et point mere til den konto, der dog er i så desperat mangel, at det næsten kun er sejre, der dur.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere