Nu er det slut: Randers-direktør lukker ned for trekantdrama

Ledelse, spillere og trænere lukker ned for udtalelser om trekantdrama i Randers FC

Gravgaard og Randers er færdige med at udtale sig om den verserende sag mellem Keller og Borring. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Gravgaard og Randers er færdige med at udtale sig om den verserende sag mellem Keller og Borring. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Spillerne, trænerne og ledelsen i Superliga-klubben Randers FC har ikke mere at tilføje i forhold til trekantdramaet mellem Christian Keller og Jonas Borring.

Det skriver klubbens administrerende direktør, Michael Gravgaard, i et åbent brev på klubbens hjemmeside.

- Nu er tidspunktet også kommet, hvor jeg vil henstille alle til at respektere, at vi - det vil sige ledelse, spillere og trænere - for nuværende ikke har mere at tilføje til denne sag i det offentlige rum.

Christian Keller har ikke meget tilovers for holdkammerater, der ytrer, at de ikke vil spille med ham. (Foto: Claus Bonnerup) Randers FC - 13. mar. 2016 - kl. 17:07 Stålsat Keller: Smut, hvis du ikke vil spille med mig

Direktøren takker alle involverede for deres håndtering af situationen og konstaterer, at klubben arbejder på en løsning internt.

- Det eneste aspekt i denne sag, der fra starten har været objektivt, er det juridiske. Randers FC vil ikke overtræde gældende overenskomster eller de arbejdsretlige kontrakter, der er indgået med vores ansatte - uanset omstændighederne. Alt andet er uforsvarlig ledelse af klubben.

- Vi er udmærket klar over, at der er en situation, vi skal have løst hurtigst muligt. Men af respekt for alle de mennesker og virksomheder, der dagligt bidrager til fodbolden i Randers FC, så er tiden kommet til, at vi bruger ressourcerne på at finde den eller de nødvendige løsninger.

Randers FC spiller onsdag pokalkamp mod FC København. Det er endnu uvist, om Christian Keller er tilbage i truppen til den kamp.

Se også: Spillerforening: Flere mulige løsninger på konekonflikt

Christian Keller og Brøndby har kæmpet om overskrifterne den forgangne uge. Superligaen - 14. mar. 2016 - kl. 10:52 Dommen over skandale-ugen: Randers er gået Kellerkold!

55 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere