Problembarn i ny ballade: Nu overvejer klubben sanktioner

Mandla Masango er ikke mødt op til træning - i stedet er han på ferie i Sydafrika

Randers offensiven er ikke mødt op til træningen. Han er på ferie i Sydafrika. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup
Randers offensiven er ikke mødt op til træningen. Han er på ferie i Sydafrika. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Kollegaerne i Randers FC må kigge langt efter Mandla Masango.

Den sydafrikanske spiller er ikke mødt op til forberedelserne til forårstræningen. Han befinder sig i stedet på ferie i sit fødeland - selv om det har været en klar aftale, at han skulle være på græsbanen i Randers.

- Det har vi underrettet ham om ikke er acceptabelt. Vi er uforstående overfor, at han ikke er mødt op til træning, siger Ole Nielsen til TV2oj.dk.

Nu overvejer sportschef Ole Nielsen at bringe Masangos løn ind i billedet, og han vil i den forbindelse tage kontakt til Divisionsforeningen og en jurist for at finde ud af, hvilke tiltag der kan tages i forbindelse med udeblivelsen fra træningstimerne.

- Vi har ikke tænkt os at ophæve Masangos kontrakt - det har jo hele tiden været hans formål. Men vi skal have kigget på, om han skal have løn, når han ikke møder op, siger Ole Nielsen, som har opmærksomheden på de spillere, som er mødt op til træning, og ikke på den problematiske spiller.

- Fokus er på dem, der gerne vil og møder op. Dem bruger vi vores krudt og ressourcer på, siger Ole Nielsen til TV2 Østjylland.

Mandla Masango har haft gode stunder på banen, men uden for har der været mange problemer. Foto: Tobias Nicolai
Mandla Masango har haft gode stunder på banen, men uden for har der været mange problemer. Foto: Tobias Nicolai

Problembarn

Det er ikke første gang, at Mandla Masango har skabt problemer i klubben, siden han kom til det jyske i sommeren 2015.

Først blev offensiv-spilleren smidt ned på U-holdet efter kontroverser med de andre spillere, og i slutningen af 2016 undersøgte klubben, om der var et muligt kontrakt-brud, efter et afrikansk medie skrev, at Randers-spilleren trænede med det afrikanske fodboldhold SuperSport United.

Mandla Masango har i længere tid givet stærkt udtryk for, at han ikke ønskede at spille i Randers mere, efter et skifte til AaB blev ikke godkendt af Randers, som på daværende tidspunkt ønskede et højere bud for den tidligere afrikanske landsholdsspiller.

Den problemfyldte situationen kostede forholdet mellem Masango og hans agent Buddy Farah, som tidligere havde været ude med riven efter Randers for ikke at give spilleren tilladelse til at skifte fra klubben, som han var så ulykkelig i.

Se også: Randers undersøger muligt kontraktbrud fra Masango
Se også: Nægter at bøje sig: Utilfreds spiller må blive
Se også: Randers undersøger muligt kontraktbrud fra Masango Se også: Problembarn smidt ud af truppen: Savner ikke hans tøsefnidder

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere