Randers bekræfter: Henter målmager i Kina

Randers FC har onsdag præsenteret Moussa Maâzou som ny angriber

Moussa Maâzou, her til højre i aktion for landsholdet, er ny Randers-spiller. (Foto: AP)
Moussa Maâzou, her til højre i aktion for landsholdet, er ny Randers-spiller. (Foto: AP)

Tirsdag oplyste Randers FC, at klubben ville præsentere en ny angriber onsdag. Som sagt, så gjort: Klubben har onsdag præsenteret nigereren Moussa Maâzou som ny spiller i klubben.

Moussa Maâzou har senest spillet i den kinesiske Chang chun Yatai, men han har en fortid i en lang række klubber, hvor han har stået for et hav af mål. Moussa Maâzou har således spillet for blandt andre Lokeren, CSKA Moskva, Monaco, Bordeaux, Monaco, Zulte Waregem samt et par portugisiske klubber i løbet af sin karriere, og nu er han altså i Randers.

Randers FC har skrevet en kontrakt med Moussa Maâzou frem til sommeren 2017.

- Det er en spiller, der for et års tid siden var andentopscorer i Portugal, inden han kom til Kina. Han er tidligere blevet handlet for 1,5 millioner euro. Vi har en fælles tidligere træner, som man ikke kan spille under, hvis ikke man arbejder hårdt.

- Det glæder vi os også til at se fra Moussa. Vi er glade og stolte over at kunne tiltrække en spiller af den her kaliber, siger Randers-direktør Michael Gravgaard på et pressemøde.

Brøndby har en af de stolteste traditioner i Superligaen. Men det er mere end en dekade siden, de har vundet mesterskabet, og presset stiger på Thomas Frank. Hans formåen er det, Ekstra Bladets sportsredaktør glæder sig mest til at følge. (Foto: Pelle Rink) Superligaen Kom så i gang: Sådan slutter Superligaen

Lukas Spalvis har grund til at juble. Han er den seneste Superliga-bomber, der har sikret sig en kontrakt med en udenlandsk klub. (Foto: Lars Poulsen) Superligaen AaB-bomber købt af storklub: Sådan gik det Superligaens andre målkonger

3 kommentarer
Vis kommentarer