Annonce:
Annonce:

Randers-boss efter fyring: Gravgaard har været i gråzonen

Randers-formand Per Hastrup bakker fuldt ud op om Michael Gravgaard, men han erkender, at han på nogle områder kan følge Ole Nielsens udtalelser om utidig indblanden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Ole Nielsen blev tidligere på ugen fyret som sportschef i Randers FC, og efterfølgende har Michael Gravgaard fået titlen som sportsdirektør. Ole Nielsen fik sparket, fordi samarbejdet mellem ham og Gravgaard ikke fungerede, og efterfølgende har den tidligere sportschef ikke lagt fingre imellem, når han skulle beskrive sit forhold til direktøren.

Ole Nielsen har blandt andet beskyldt Michael Gravgaard for at være uerfaren i sin ledelse og for at blande sig i opgaver, der ikke lå inde under hans snitflade. Noget, Michael Gravgaard selv har afvist.

Randers tweet
Bestyrelsen i Randers FC bakker selvsagt op om Michael Gravgaard i uenighederne, men formand Per Hastrup fastslår samtidig, at han på nogle områder godt kan følge Ole Nielsen.

Annonce:

- Michael har det overordnede ansvar for alle aktiviteter i Randers FC, og derfor er det også naturligt, at han kan udtale sig om det sportslige. Jeg medgiver Ole Nielsen, at man kan finde et par tilfælde, som er i gråzonen, hvor det havde været bedre, at Michael havde ladet Ole udtale sig.

- Men når vi har lagt en linje om, at vi skal være åbne over for omgivelserne, så vil det virke mærkeligt, hvis Michael gang på gang sagde ingen kommentarer, når journalisterne ringer, siger Per Hastrup til Randers Amts Avis og tilføjer:

- Jeg har holdt flere møder med dem, og jeg havde et håb om, at vi kunne snakke os til rette om det. Men det er desværre ikke lykkedes, og så var vi nødt til at træffe det valg, vi har gjort.

I samme interview fortæller Randers-formanden, at det nu er planen, at klubben skal have ansat en scout, så man får samme konstellation, som man havde, da Jacob Nielsen var direktør og Peter Christiansen var chefscout.

TV: Se Gravgaard i ærligt interview om omstændighederne i Randers:

Kriseramt superligaklub fyrer sportschefen

I chok over fyring: Vi var glade for ham

Udskældt Gravgaard efter fyring: Jeg forstår ham ikke

Sportschef taler ud: Derfor blev jeg fyret

Dramaet bag dommen: Derfor er Don Ø helt færdig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: