Randers FC indgår forlig med kontroversiel agent

Randers FC og agenten Buddy Farah har indgået forlig i stridighederne om Mustafa Aminis skifte til AGF

I september sidste år kom det frem i offentligheden, at Randers FC og agenten Buddy Farah fra Benchmark Sport & Entertainment lå i krig med hinanden. Direktør Michael Gravgaard fortalte i TV-programmet Onside, at Farah, der er agent for Mustafa Amini, som forud for denne sæson skiftede fra Randers FC til AGF, skyldte klubben penge.

- Vi havde betalt et agentfee for en treårig kontrakt, og i forbindelse med Mustis eget ønske om at skifte til AGF følte vi os berettiget til at få nogle af de i princippet forudbetalte penge tilbage. Det har agenten også indvilget i. Han har bare glemt at betale regningen, sagde Michael Gravgaard i Onside.

Kort efter valgte Gravgaard over for Randers Amtsavis at fremlægge et dokument, hvoraf det fremgik, at både han og Buddy Farah har skrevet under på, at Benchmark Sport & Entertainment skal tilbagebetale 2/3 af det honorar, de modtog, da Mustafa Amini skrev under på en tre-årig kontrakt med Randers FC.

61269634.jpg
De penge blev aldrig betalt, og derfor blev der gjort klar til en retssag mellem parterne - en retssag, Buddy Farah udtalte, at han så frem til med sindsro.

Siden har der været stille omkring uenighederne mellem Buddy Farah og Randers FC, men sagen er afsluttet, kan tipsbladet.dk nu afsløre. Michael Gravgaard bekræfter, at de to parter har indgået et forlig.

Som en del af forliget har Buddy Farah og Randers FC skrevet under på en tavshedserklæring, som gør, at ingen af parterne må udtale sig til pressen om sagen. Derfor vil Gravgaard heller ikke ind på de nærmere omstændigheder i forliget.

- Jeg har ingen konkrete kommentarer til det forlig, der er lavet mellem Buddy Farah og Randers FC, men vi er jo økonomisk ansvarlige i Randers FC, og det glæder mig da, at vi på selskabets kommende generalforsamling her i maj kan fortælle vores aktionærer, at vi generelt ikke har tabt på tilgodehavender af denne art, siger Michael Gravgaard til tipsbladet.dk og indikerer dermed, at Buddy Farah har været til lommerne og betalt sin skyld til Randers FC.

Michael Gravgaard oplyser desuden, at Buddy Farah ikke længere er velkommen i Randers FC.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Buddy Farah, der ikke ønsker at kommentere på det indgåede forlig og på selve sagen, som han betragter som afsluttet.

- Jeg er videre i livet, og spilleren er videre. Jeg synes, det er uprofessionelt af klubben, at de nu bringer sagen op igen. Jeg ville ønske, de også kom videre. Men som sagt er sagen afsluttet, og jeg har ikke yderligere kommentarer, siger Buddy Farah.

Med Ólafur på job: følg den farverige Randers-træner behind the scenes:

Ståle Solbakken anbefalede Wass til norsk klub 

Belgisk storklub tæt på AaB's stortalent

Superliga-profils gribende historie: Mor rejste - og han så hende aldrig igen