Randers forlænger med nøglespiller

Højre back Johnny Thomsen har forlænget sin aftale med Randers FC, så han er at finde i klubben de kommende to sæsoner.

(Polfoto)
(Polfoto)

Han er fast mand og altid stabil i sin indsats, og nu er han også at finde i Randers FC de kommende to sæsoner. Klubben fra Kronjylland har bekræftet, at Johnny Thomsen har underskrevet en forlængelse, der holder den tidligere FC København- og SønderjyskE-spiller i klubben frem til sommeren 2017.

Johnny Thomsen havde udløb til vinter, men Randers har altså haft held til at forlænge med en af de bedste højre backs i Superligaen.

-Forlængelsen lå lige til højrebenet. Jeg har haft en fantastisk tid i Randers FC de godt og vel tre år, jeg har været i klubben. Jeg føler, at jeg har været med til at bygge noget godt op, så forlængelsen er for mig helt klart med pil opad. Det er derfor naturligt for mig fortsat at være en del af udviklingen, hvor vi fremadrettet forhåbentlig kan blive ved med at præstere lige så godt som hidtil med den form for fodbold, der tiltaler mig, siger Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

Også i klubben er der glæde over, at Thomsen fortsætter med sine raids i Randers' højre side.

- Johnny har været en vigtig spiller de seneste sæsoner. En spiller, der for det meste rammer et højt niveau i kampene, og som faktisk på de fysiske parametre hele tiden sætter nye standarder for sig selv, og i klubben generelt. Jeg ser meget frem til fortsættelsen, og glæder mig over, at vi i Johnny har en spiller som for eksempel unge Mikkel Kallesøe i det daglige kan spejle sig i, siger sportschef Peter Christiansen, der får opbakning af cheftræner:

- Alle som kender og følger denne fodboldklub ved, hvor god Johnny er for os. Han leverer altid sit maksimale, og det er på et højt niveau. Han er vældig stabil i sine præstationer, og man behøver aldrig være nervøs for, at han falder ud af en kamp, siger Colin Todd.

Johnny Thomsen, 33 år, har spillet i Randers FC siden februar 2012.

2 kommentarer
Vis kommentarer