Randers forventer slutspil efter flot sæsonstart

Randers FC fastholder den succesfulde stime efter uafgjort med Esbjerg og kravler op på a-point med Brøndby på førstepladsen

Efter fredagens remis med vestjyderne fra Esbjerg forsætter Randers FC og cheftræner, Ólafur Kristjánsson, deres imponerende stime i Superligaen. Kronjyderne er ubesejrede for syvende kamp i træk, og ligger efter niende spillerundes første kamp med samme antal point som både FC København og førerholdet fra Brøndby.

I sidste sæson sluttede kronjyderne på en 6. plads, som i år ville være ensbetydende med en adgangsbillet til Superligaens nyeste påfund, slutspillet.

Trods fredagens halvsløje indsats mod Esbjerg og klubbens egen tidligere træner Colin Todd formåede Randers-angriberen Viktor Lundberg med sin sene scoring alligevel at holde sit hold inde i kampen om de øverste pladser i tabellen.

Svære kampe forude
Og nu gælder det for kronjyderne om for alvor at vise, de har klassen og truppen til at bide skeer med de allerstørste mesterskabsfavoritter. Og heldigvis får de chancen for leve op til randrusianernes forventningerne, når de i de næste fire kampe møder både FCK, SønderjyskE og Brøndby.

Ólafur Kristjánsson har dog måttet tildpasse sig den mere ydmyge, jyske mentalitet, som viser sig på spørgsmålet, om Randers fremover skal medregnes som kandidater i forårets medaljestrid.

- Nu er jeg jo kommet til Jylland og Randers, så jeg må tilpasse mig fra Sjælland, hvor der var risiko for større overskrifter. Hvis vi ikke holder et fast fokus på næste slag, så risikerer vi at fejle og miste vores muligheder for at fastholde momentum, siger Ólafur Kristjánsson, der dog må indrømme at den nuværende formkurve lover godt for fremtiden

- Vores gode stime giver os fundamentet i forhold til at nå klubbens målsætning. Vi vil være med i slutspillet, og det er vi ikke blege for at indrømme. Vi har skabt nogle gode forudsætninger, men vi må ikke tage for let på opgaven.

Løverne skal nedkæmpes
Men der er alligevel tilstrækkeligt med selvtillid at spore hos Randers-træneren, der håber på hjemmebane-sejr over de stærke løver fra København i næste weekend.

- Vi spiller den kamp for at hente point og en sejr, det vil kræve en god præstation, men vi tager heldigvis mod dem på hjemmebane, forsikrer Ólafur Kristjánsson.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt