Randers-holdkammerater: Rekordholder ryger til udlandet

Mads Fenger slog i weekenden klubrekorden i Randers FC, men det kan meget vel være begrænset, hvor mange flere kampe, der venter ham i Superligaen.

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

Randers FC fik i weekenden en ny klubrekordholder, da Mads Fenger rundede sin kamp nummer 223 kronjyderne. Set i lyset af, at han kun er 25 år, er det et meget imponerende antal.

Dermed har Mads Fenger også mulighed for at slå mange forskellige rekorder både internt i Randers FC og i Superligaen generelt. Det kræver dog, at forsvarsspilleren bliver hængende i den bedste danske række i mange år, og det skal man ikke forvente.

Det er i hvert fald spådommen fra holdkammeraten Kasper Fisker.

- Det er unikt, at han har nået så mange Superliga-kampe, og jeg tror, det kun er et spørgsmål om, om han ryger til udlandet eller bliver i Superligaen, så kan det være ham, der slår Superliga-rekorden på et tidspunkt. Det tror jeg nu ikke, det ender med, for jeg tror, han ryger til udlandet på et tidspunkt, siger Fisker til programmet Fodbold med Horup på TV2 Østjylland.

FC København havde langt fra en af sine bedste kampe ude mod Randers og fik lidt heldigt det ene point med hjem fra det jyske. (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Sløve FCK heldige med point i Randers

Johnny Thomsen er enig.

- Han kan drive det langt, og han skal da også prøve og se, om han ikke kan drive det på et højre niveau, fastslår højrebacken.

Mads Fenger har kontrakt med Randers FC frem til udgangen af 2016.

(Foto: Gregers Tycho) OB Randers fik tiltrængt sejr mod bovlamme fynboer

1 kommentar
Vis kommentarer