Randers lejer sig til forstærkning i Brøndby

Brøndbys venstreback Patrick da Silva spiller resten af året for konkurrenterne Randers FC på en lejeaftale

Patrick Da Silva skifter fra Brøndby til Randers for resten af sæsonen. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)
Patrick Da Silva skifter fra Brøndby til Randers for resten af sæsonen. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)

Randers FC dækker sig ind i forsvaret og lejer unge Patrick da Silva i Brøndby. Det bekræfter Randers på klubbens hjemmeside.

Den 20-årige venstreback spiller resten af 2015 i Randers.

- Det bliver rigtig godt for mig, og jeg håber på både spilletid og at få gang i karrieren igen. Jeg har på det seneste været meget ude og inde hos Brøndby, så det bliver godt at få mig prøvet af i Randers FC.

- Jeg har spillet en del gange mod Randers FC, så jeg ved, at jeg kommer til et godt hold, men jeg tror samtidig også, at det er det rigtige sted at komme hen, siger Patrick da Silva til Randers' hjemmeside.

Se også: Brøndby-spiller tæt på ny superligaklub

Randers' sportschef, Peter Christiansen, jubler over, at det lykkedes at hente forstærkning til pladsen få timer før, transfervinduet lukker mandag.

- Patrick er et fantastisk supplement til vores trup. Han er en ambitiøs og ærgerrig ung spiller, der vil bidrage med en høj kvalitet til en i forvejen stærk trup.

- Efter Erik Marxen pådrog sig skaden i Aalborg, var det nødvendigt for os at reagere, og da Patrick samtidig blev en mulighed, var der egentlig ikke så meget at betænke sig på, siger Peter Christiansen til hjemmesiden.

Se også: Det store transferoverblik: Her er mandagens største handler

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

2 kommentarer
Vis kommentarer