Annonce:
Annonce:

Randers måtte vente 6 timer på den nye stjernes første mål

Kronjyderne har kurs mod Europa

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

RANDERS (Ekstra Bladet): Randers kan fortsætte med at drømme om at komme til at spille europæisk.

Efter et skuffende forår med nederlag på nederlag er ’de lyseblå’ vågnet og er af bagvejen fortsat i spil til den 4. og sidste danske billet.

Nu venter OB i ’finalen’ om at komme til at møde Superligaens nr. 4 med et første møde på lørdag i Odense og retur mandag, 29. maj.

Hvis det går, som det er gået i sæsonens fire kampe, vil OB vinde hjemme, men tabe forholdsvis stort i Randers.

Det var kronjydernes nye stjerneangriber, Nikola Djurdjic, som efter godt 6 timer valgte at slå til og score sit første mål for sin nye klub i kamp nr. 6.

Selv om AaB fik udlignet efter kampens flotteste aktion, da Rasmus Thellufsen driblede rundt med Randers-forsvaret, gik der ikke mange minutter, før den indskiftede Viktor Lundberg fjernede den sidste rest af spænding.

Annonce:

Nikola Djurdjics mål var noget af en mavepuster til AaB, som i den første halve time ellers spillede, som om man troede på et mirakel og muligheden for at bringe hjemmeholdets 2-0 føring i fare.

Gæsterne var da også langt mere nærgående end forleden på egen bane, men det fjernede ikke indtrykket af, at AaB skal prise sig lykkelig for, at man som taber kan gå tidligt sommerferie.

Randers kan til gengæld glæde sig over at have fået Nikola Djurdjic i gang. Serberen, der er udset til at fylde hullerne ud efter de svenske bombere, Mikael Ishak og Viktor Lundberg, har haft en svær start.

Selv om Nikola Djurdjics første Randers-mål kan påklistres etiketten 'heldigt', gav målet ham åbenlyst selvtillid.

Den tidligere Malmö-spiller sparkede en ripost ind, efter at topscorer Marvin Pourie på akrobatisk vis havde forsøgt at vippe bolden over gæsternes Magnus Christensen.

Dennes hovedstødsredning landede for fødderne af Nikola Djurdjics, som efter scoringen meget sigende gjorde korsets tegn.

Annonce:

Det kan kun undre, at træner Morten Wieghorst til sæsonens sidste kamp har ofret de to højst profilerede fra ’ungdomsbanden’, OL-spillere Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting for at skaffe plads til rutine i form af Markus Holgersson og ikke mindst anfører Rasmus Würtz.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: