Annonce:
Annonce:

Randers reddet efter ydmygelse af OB

Tidligere Randers spiller blev den uheldige helt, da kronjyderne sikrede sig en sæson mere i Superligaen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

RANDERS (Ekstra Bladet): Det var en hjælpende fod fra den tidligere Randers spiller Jesper Tverskov, som hjemmeholdet åbenbart har gået og manglet for at få gang i målene.

Selvmålet blev startskuddet til en fest, som fik alle til at glemme alt om den forudgående mål- og sejrstørke.

Randers, der indtil søndagens kamp var Superligaens mindst scorende hold, førte sig frem og kunne have vundet langt større, hvis ikke nordmanden Sten Michael Grytebust havde været en solid sidste skanse for fynboerne.

Det var ikke til at se, at OB’s forsvar efter sigende var blevet stabiliseret trods savnet af forårets spiller, Frederik Tingager.

Tværtimod sejlede det bogstaveligt talt i bagerste geled hos gæsterne, som efter Kasper Fiskers mål til 2-0 brugte masser af energi på at diskutere, uden at det hjalp.

Annonce:

Således scorede Alexander Fischer på en tværaflevering fra Marvin Pourie, som fik lov at passere igennem OB’s forsvar. 

Det samme skete efter pausen, og da var det før nævnte Marvin Pouries tur til at leve højt på det gavmilde OB-forsvar og score et for ham forløsende mål.

Sejren sikrer definitivt Randers en sæson mere i Superligaen, og kronjyderne ligner et godt bud på en deltager i kvalifikationsfinalen, mens OB vil gå nogle spændende uger i møde, da nederlaget har givet Horsens fornyet håb om at undgå de kedelige nedrykningsdramaer.

Fuldt fortjent
Og fynboerne noget at tænke over, da indsatsen i Randers måske var sæsonens ringeste.

Randers kan med sejren endda gå hen og redde sæsonen med en sejr i kvalifikationsfinalen, som igen vil give adgang til at møde enten nr. 3 eller 4 i slutspillet om en plads i Europa League kvalifikationen.

Det var fuldt fortjent, at Randers vandt, da man ville langt mere end gæsterne.

Annonce:

Før pausen havde fynboerne ikke et eneste forsøg på mål, og da topscorer Joán Edmundsson fik en mulighed for at komme i nærheden af Randers-målet, valgte han at filme frem for at forsøge, og det gav advarsel og dermed karantæne i næste kamp mod Horsens.

Og det blev ikke spor bedre i 2. halvleg fra fynsk side, mens Randers efter mål. Nr. 4 valgte at slå op i banen  og give spilletid til bl. a. de to tilbagevendte profiler, Mads Fenger og Mayron George.

Nyerhvervelsen fra Serbien, Nikola Djurdjic blev efter debuten i den modsatte opgør i Odense også hjemmebanedebut. Han nåede et par gange at vise sin farlighed uden dog at komme på tavlen.

Efter en svær tid ser alt pludseligt lyst ud i Randers, mens det er omvendt hos OB, hvor træner Kent Nielsen bl. a. må håbe på, at den nybagte far, Rasmus Festersen vil komme med ny energi efter at have stået over mod Randers efter at være blevet far igen lørdag aften til en dreng.

Perlemål, brændt straffespark og rødt kort, da de to hold mødtes tirsdag

Utrolig Grytebust-redning

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: