Randers slår igen: Ynkeligt, Kamper

Jonas Kampers udtalelser er et ynkeligt forsøg på at finde en undskyldning for ikke at spille, siger Randers FC's sportschef

Jonas Kampers udtalelser falder ikke i god jord hos Randers FC's sportslige ledelse. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Jonas Kampers udtalelser falder ikke i god jord hos Randers FC's sportslige ledelse. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Det er nok stærkt tvivlsomt, om kantspiller Jonas Kamper kommer til at trække Randers-trøjen over hovedet igen.

Den 31-årige kantspiller har kontrakt-udløb til sommer, og pilen peger ikke just mod en forlængelse. De seneste to kampe har han end ikke været i den trup, Colin Todd har udtaget, og han luftede mandag morgen sin store utilfredshed med manglende spilletid, et mislykket skifte til Seattle og en elendig kommunikation mellem klub og spiller i et stort interview med tipsbladet.dk.

Se også: Kold luft: Jonas Kamper langer kraftig ud efter Randers

Udtalelserne fra den tidligere Armenia Bielefeld- og Brøndby-spiller vækker dog ingen jubel i Randers FC, hvor sportschef Peter 'PC' Christiansen mildest talt er overrasket over, at Kamper mener, kommunikationen er ringe.

- Til os har han ikke givet udtryk for, at kommunikationen er dårlig. Han skulle jo bare være kommet til os, hvis det har pint ham så meget, siger Randers-sportschefen til tipsbladet.dk og forklarer senere, hvordan han forholder sig til Kampers udtalelser:

- Det ligner et ynkeligt forsøg på at finde en undskyldning for ikke at spille, siger 'PC'.

Jonas Kamper argumenterede for, at et skifte til Seattle Sounders faldt i vasken, fordi Randers FC ikke var mere large med at give tid til, at skiftet kunne falde på plads.

Vi har været large
Kamper skulle spille en testkamp, for at skiftet kunne gå igennem, sagde Kamper. Peter Christiansen er især skuffet over denne udtalelse, fordi han mener, at klubben viste en enorm gestus ved at lade Jonas Kamper tage til USA i seks dage for at forhandle med Seattle Sounders.

- Vi har som klub været large. Giv mig et tilfælde, hvor en klub har vist den her form for velvillighed. Rent faktisk synes jeg, at han burde havde mere respekt for den mulighed, vi gav ham, siger Peter Christiansen og forklarer:

Se alle målene i AaB's sejr over Randers

- Det var aftalt mellem Kamper og hans rådgiver, Randers FC og Seattle Sounders, at han kunne få seks dage. Alle parter var enige om det. Jeg synes, vi har givet Jonas en håndsrækning og vist ham en gestus ved at lade ham kigge på den mulighed. Vi var inde i en vigtig fase i vores preseason, og hvorfor skiftet ikke gik i orden, må du tale med Seattle Sounders om. Da Jonas kom til vores træningslejr, talte vi forløbet igennem og gav håndslag på, at vi skulle videre, siger Peter Christiansen.

- I ville erstatte Jonas Kamper, hvis han skulle skifte. Nu er han end ikke i truppen på kampdage. Kunne han ikke bare have fået to dage mere, så skiftet ville falde på plads?

- Jonas er ansat af Randers FC, og vi gav ham de dage og den frihed, vi kunne. Det er da atypisk, at en klub viser denne form for forståelse og giver sådan en mulighed. Jeg kan slet ikke se, hvad han mener.

Skal passe sit arbejde
- Er det korrekt, at I har givet ham en bøde og en skriftlig advarsel, fordi han kom for sent til træningslejren - hvilket han selv begrunder med rejseforsinkelser?

- Det er en personalesag, og han må sige, hvad han vil. Vi har ikke gjort andet, end vi plejer at gøre. Tidsrammerne var ikke overholdt.

- Får udtalelserne konsekvenser for Jonas Kamper?

- Det får ingen konsekvenser, men jeg vil da give ham det råd, at han passer sit arbejde i stedet udtale sig om alt muligt i pressen.

24 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere