Randers-spiller tæt på Panathinaikos-aftale

Den svenske angriber Mikael Ishak forventes at skrive kontrakt med Panathinaikos inden for de næste 24 timer

Ishak forventes at skrive kontrakt med Panathinaikos inden det næste døgn. Foto: Polfoto.
Ishak forventes at skrive kontrakt med Panathinaikos inden det næste døgn. Foto: Polfoto.

Randers FC kan meget vel komme til at sige farvel til angriberen Mikael Ishak inden længe.

Det forlyder således fra svenske og græske medier, at Ishak er tæt på at lave en aftale med den græske klub Panathinaikos. En kontrakt kan være på plads inden for de næste 24 timer.

Mikael Ishak har kontraktudløb med Randers FC denne sommer, og han kan derfor forhandle frit med andre klubber. Det kan dog betyde, at en aftale først gælder fra sommer, mens Randers FC skal have en transfersum, hvis Ishak skal forlade klubben denne vinter.

I Randers har man ikke været i dialog med Panathinaikos her i januar, men sportschef Ole Nielsen medgiver, at svenskeren kan have forhandlet en kontrakt med den græske klub uden at orientere Randers FC.

- Det ved jeg ikke noget om, og Mikael er også med til dagens træning. Han har under et halvt år tilbage af sin kontrakt, så han kan jo godt skrive under med dem fra sommer, men vi har ikke hørt noget fra Panathinaikos siden sommerens transfervindue, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Det er altså muligt, at Ishak skriver kontrakt med Panathinaikos fra sommer, hvorefter en forhandling om en transfersum mellem den græske klub og Randers FC kan begynde.

Se også: Trods rygter: Brøndby-bomber skal ingen steder

Se også: Brøndby-reserve på toppen i test-sejr

Se også: Danskergale belgiere køber Ankersen

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere