Randers-træner til angreb: Kamper lyver

Randers-træner Colin Todd er skuffet over Jonas Kampers udtalelser om dårlig kommunikation, og nu kan kantspilleren vente en lille samtale med sin engelske træner, der ikke gider det spil, Jonas Kamper har startet.

Colin Todd er meget utilfreds med sin kantspiller. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Colin Todd er meget utilfreds med sin kantspiller. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Jonas Kamper var ikke at finde i Randers-truppen, der torsdag røg ud af DBU Pokalen efter straffesparkskonkurrence til FC København, ligesom han igen sad ude, da klubben mødte AaB på udebane søndag. Den 31-årige tidligere Armenia Bielefeld- og Brøndby-spiller udtalte tidligere mandag til tipsbladet.dk, at han er utilfreds med dels kommunikationen, dels måden han er blevet behandlet på i forbindelse med et mislykket skifte til Seattle Sounders, dels bøde og skriftlig advarsel for at komme for sent til træningslejren - efter han havde rejseproblemer.

Udtalelserne har fået Peter "PC" Christiansen til at revse Jonas Kamper, ligesom træner Colin Todd er skuffet over udtalelserne, som han mener er forkerte.

Se også: Randers slår igen: Ynkeligt, Kamper

- Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at det er løgn. I vinterpausen talte vi sammen, og jeg sagde ærligt til ham, at han skulle være en trupspiller og ikke en stamspiller. Jeg garanterede ham ikke noget, men bad ham om at kæmpe, fordi der kunne opstå muligheder og chancer. Han skulle også være involveret omkring holdet, siger Colin Todd til tipsbladet.dk og forklarer:

- Han lægger sig ud med den forkerte. Jeg fortalte ham for eksempel, at han ikke skulle med til København (pokalkamp torsdag), fordi jeg ikke havde i sinde at skifte ham ind. Jeg kunne have været ond og taget ham med, uden han skulle spille, men jeg er en fair træner, og jeg forventer respekt fra ham. Hvis han vil spille dette spil, kan det blive hårdt for ham. Der kan jo opstå en mulighed om to uger, hvor jeg skal bruge ham, så han skal passe på med, hvad han siger. Han er en erfaren mand, så han forstår, selv om han ikke agerer som en erfaren spiller. Jeg behandler altid spillere med respekt, siger Colin Todd videre.

Se også: Kold luft: Jonas Kamper langer kraftig ud efter Randers

Nu kan Jonas Kamper meget vel forvente at blive indkaldt til et lille møde med Randers-træneren, der er utilfreds med udtalelserne.

- Vi er jo nødt til at trække ham til side og tale med ham. Jeg har behandlet ham med respekt, men han skaber et alibi over for mig, "PC" og trænerstaben. Og det er ikke korrekt, siger Colin Todd.

Den engelske træner - der søndag kunne se sit hold tabe den anden Superliga-kamp i træk med 1-2, denne gang til AaB - fortæller, at der kan blive brug for Jonas Kamper, men at han samtidig ikke gør det nemt for Todd at vælge ham.

- Jeg har allerede sagt, at jeg vil bruge ham efter bedste evne. Men det siger sig selv, at det bliver sværere, når han siger sådan noget, slutter Colin Todd.

Jonas Kamper er i øjeblikket med Randers FC's reservehold, der spillede ude mod AaB's ditto klokken 14.00.

25 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere