Annonce:
Annonce:

Randers vinder puljen efter kollaps

Bo Henriksens tropper fik vendt 0-1 til 2-1 i den betydningsløse kamp

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

HORSENS (Ekstra Bladet): Et atmosfære-forladt stadion med gabende tomme tribuner og to hold på banen, der ikke har det store at spille for er som regel ikke en cocktail, der skaber mindeværdige fodboldkampe.

Duellen mellem Horsens og Randers blev ikke nogen undtagelse.

Men den manglende intensitet forhindrer dog ikke, at det var en kamp, der endte med at Horsens fik tanket vigtig selvtillid, inden første play-off-drama om nedrykning mod Viborg på fredag.

Det lykkedes nemlig hjemmeholdet at vende 0-1 ved pausen til en 2-1-sejr med sølle 1320 tilskuere som vidner på tribunerne. Og dermed fordoble antallet af sejre siden vinterpausen fra en til to.

Målet blev scoret af Kjartan Finnbogason og et selvmål af Jonas Bager – scoringer der begge faldt efter de standardsituationer, der utvivlsomt bliver de gules bedste angrebsvåben i den videre overlevelseskamp.

Annonce:

I sidste runde spillede Horsens en rigtig fornuftigt på udebane mod OB, og der blev også vist mod til at satse angrebsmæssigt i starten af dette opgør. Conor O´Brien, Eifar Helgason og Kjartan Finbogason fyrede på hver sin måde kvalificerede afslutninger af sted, men Randers´ normale reservemålmand, Frederik Due, diskede op med et par flotte redninger.

Han fik chancen mellem stængerne for at få kamptræning, mens det normale førstevalg Hannes Halldorsson sad på bænken, men islændingen er givetvis tilbage, når første opgør i Europa play-off spilles mod AaB på fredag.

Selv om AaBerne bestemt ikke har imponeret på det seneste skal Randers, der trods nederlaget vandt puljen, hive større kvaliteter frem end man så mod Horsens. Vigtigt for kronjyderne var dog, at Marvin Pourie fik styrket sin selvtillid med scoringen til 1-0 kort før pausen – og et par minutter efter, at han havde misbrugt en kæmpechance ved at sparke bolden over mål fra en meters afstand.

Hele redaktionen rykker til Jylland: Det siger kendt tv-vært om sin fremtid

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: