Raser mod konetyven: 'Jeg ville gå ekstra hårdt til ham'

Den tidligere topangriber i OB og Silkeborg Rajko Lekic raser mod konetyven Christian Keller. Flere spillere følger trop

Her taler Christian Keller om Borrings sin tidligere kone og det mistede anførerbind. (Foto: Anita Graversen)

Jonas Borrings tidligere holdkammerat og ven fra OB-tiden Rajko Lekic er stiktosset over, at Christian Keller har tyvstjålet Borrings kone.

Lekic er bestemt ikke en mand uden meninger og temperament. 

Over for Ekstra Bladet siger den tidligere topangriber blandt andet, at han synes, det Keller har gjort er 'utilgiveligt' og 'mere end bare uacceptabelt'.

-  Jeg synes, det er helt sindssygt, det Keller har gjort. Der er nærmest ingen ord for det, siger Rajko Lekic til Ekstra Bladet og uddyber:

- En hævnakt, der fører til rødt kort, er uacceptabelt. Men det her... det er langt være. Det er i en helt anden boldgade.

Hvis Lekic var holdkammerat med Keller lige nu, så garanterer han ikke for, hvordan han ville opføre sig over for ham på træningsbanen.

- Jeg ville være ekstra hård ved ham til træning. Det er der ingen tvivl om. Den her gør ondt at læse, for Borring er en god fyr. Jeg spillede sammen med ham i 2005 og 2006. Så jeg føler med ham. Det er derfor, jeg reagerer, som jeg gør.

Jonas Borring kalder det for en dolk i ryggen, at Christian Keller er sammen med hans ekskone. (Foto: Polfoto) Kendte En dolk i ryggen: Når kollegaen scorer eks’en

Lekic kalder det for en 'uskreven regel, Keller bryder'. For man er ikke sammen med en holdkammerats kone under nogen omstændigheder, hvis det står til Lekic. Den tidligere Superliga-bomber er glad for, at han ikke er holdkammerat med Keller lige nu.

- Jeg ville ikke kunne se Keller i øjnene mere overhovedet. Det ville jeg ikke. Jeg havde ikke kunne fortsætte i samme trup som ham, og jeg tror, der er mange, der har det på samme måde.

- Mange spillere har nok også mistet respekten for ham efter det her, siger Lekic.

Andre danske fodboldprofiler deler holdning med Rajko Lekic. Se deres tweets herunder:

Jonas Borring har været i Randers FC siden 2012, hvor han skiftede fra FC Midtjylland. (Arkivfoto: Anita Graversen) Randers FC - 11. mar. 2016 - kl. 20:40 Klar Randers-melding: Vil Borring væk, accepterer vi

317 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere