Rødt chok: Ballade-møde på vej i Randers FC

Kronjyderne høster udvisninger i rekordfart - nu får spillerne ballade

Mustafa Amini (sort, nummer 8) var den første Randers FC-spiller, der fik marchordre efter hårdt frispark mod Elmar Bjarnason (i knæ) (Polfoto)
Mustafa Amini (sort, nummer 8) var den første Randers FC-spiller, der fik marchordre efter hårdt frispark mod Elmar Bjarnason (i knæ) (Polfoto)

AARHUS (Ekstra Bladet): Randers er omsider ved at slippe af med prædikatet ’Voldens by.’ Men byens bedste fodboldsspillere gør sit for at holde det brutale ry i live.

For fjerde gang på bare ni måneder røg kronjyderne ind i to udvisninger i samme kamp. Og i de syv kampe holdet har spillet i Superligaen og Europa har Randers FC høstet fem udvisninger.

Det kan ikke - udelukkende - forklares med uheld og strikse dommere. Randers FC-spillerne formår ganske enkelt ikke at finde grænsen mellem hårdt - og for hårdt.

- Det handler om selvbeherskelse. Spillerne bliver nødt til at kigge indad. Der er ingen grund til at kigge mod mig. Det er lidt håbløst, når jeg ser den anden udvisning ... det her handler ikke om mig ... men det sker alt for ofte, sagde Randers-træner Colin Todd med henvisning til den albue som frustrerede Kasper Fisker slyngede i hovedet af Danny Olsen efter en duel.

Se også: TV: Vanvittig drejning: AGF i eventyrligt comeback

Disciplinen har tidligere været et tema internt hos Randers FC, og sportsdirektør Peter Christiansen lægger op til, at det bliver bragt op igen efter nedturen i Aarhus.

- Det sker alt for ofte, at vi spiller med både ni og ti mænd. Det er sket alt for mange gange det seneste halve år. Det er jo sådan, man taber fodboldkampe.

- Det er blevet adresseret. Og det bliver adresseret igen. Folk bliver nødt til at hanke op i sig selv. Vi taber muligvis bronzen sidste sæson, fordi vi ikke har folk til rådighed, sagde Peter Christiansen.

Se også: TV: Randers i rødt show: Se den svinske aktion

41 kommentarer
Vis kommentarer