Russisk klub napper Randers FC-bomber

Nicolai Brock-Madsen er kun detaljer fra at blive holdkammerat med Igboun og Pourié

Randers FC ser ud til at score 4,5 mio. kr. for salget af Brock-Madsen (Foto: Claus Bonnerup)
Randers FC ser ud til at score 4,5 mio. kr. for salget af Brock-Madsen (Foto: Claus Bonnerup)

Russiske FC Ufa fortsætter med at plyndre Superligaen for profiler.

Næste mål på listen er Randers FC's talentfulde bomber Nicolai Brock-Madsen, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger kun er detaljer fra enighed med de russiske nyoprykkere.

Randers FC har gennem de seneste uger forhandlet med russerne, og nu skulle parterne være enige om en overgangssum på omkring 4,5 mio. kr.

Kronjyderne har allerede ageret på interessen for Nicolai Brock-Madsen. Lejeaftalen med polsk Piotr Parzyszek blev indgået netop for at undgå at stå med et hul i offensiven.

Afskeden med Nicolai Brock-Madsen bliver dog stadig mærkbar for Randers FC, da han har haft en stærk indledning efter sommerpausen og har været oplægger til en stribe af Superliga-topscorer Viktor Lundbergs scoringer. Senest scorede han på straffespark mod OB.

Men det har hele tiden ligget i luften, at Brock-Madsen over tid formentlig vil miste pladsen til Mikael Ishak, der sidste sæson var Colin Todds foretrukne i front.

Derfor er timingen af salget perfekt for Randers FC, der scorer en pæn gevinst på en spiller, der kun har ét år tilbage af sin aftale i klubben.

Randers FC's sportsdirektør Peter Christiansen ønsker ikke at kommentere det forestående salg af Nicolai Brock-Madsen.

34 kommentarer
Vis kommentarer