Salgs-kaos i Randers: Populær sportsdirektør siger op

Den populære sportsdirektør Peter Christiansen kan ikke se sig arbejde videre under klubbens kommende ejerkreds, og stopper i februar

Peter Christiansen (i midten) forlader Randers FC som sportsdirektør til februar (Foto: Ernst van Norde)
Peter Christiansen (i midten) forlader Randers FC som sportsdirektør til februar (Foto: Ernst van Norde)

Endnu før der overhovedet er skrevet under på en salgsaftale med en britisk investorkreds har salgsdialogen medført en opsigelse, der gør ondt inde i maskinrummet på Randers FC.

Tirsdag formiddag meddeler klubben, at sportsdirektør Peter Christiansen har indgivet sin opsigelse, hvor han fratræder februar 2016.

Så det kommende transfervindue i januar bliver det sidste, hvor PC, som han kaldes, har det sportslige ansvar.

Colin Todd ligner en færdig mand i Randers FC, når klubben bliver solgt (Foto: Tariq Mikkel Khan) Randers FC Colin Todd på vippen i Randers FC

Der bliver heller ikke lagt skjul på, at det er den nye struktur, som ejerkredsen har luftet, som har fået Peter Christiansen til at trække sig.

- Det har på alle måder været en stor og svær beslutning at gå til ledelsen med min opsigelse. Jeg føler dog, at det er det rigtige at gøre for mig i den nuværende situation. En situation, hvor jeg ikke kan se mine kompetencer harmonere med det nye projekt, som jeg forestiller mig, at det kan komme til at se ud, lyder det fra Peter Christiansen i pressemeddelelse.

Det var den nuværende AGF-direktør Jacob Nielsen, der som magtfuld Randers-boss hentede eks-spilleren Peter Christiansen ind som først scout og senere sportslig ansvarlig.

Da Jacob Nielsen forlod Randers til fordel for AGF, fik PC endnu mere magt og har også hentet nogle dygtige spillere til klubben som Mikael Ishak og Viktor Lundberg.

Skal disse Randers-trøjer på udenlandske hænder? ja, hvorfor ikke, skriver Allan Olsen. Foto: Ernst van Norde Allan Olsen En ny magtfaktor i Superligaen? Hey Randers: Sælg for h..., sælg!

Se Svend Lynge Jørgensen tale om de nye investorer i 'Superliga XL'. Randers FC De scorer millioner på Randers-salg

Er Colin Todd også fortid?
Nu er han fortid, og det store spørgsmål er naturligvis, om han tog en fyring i opløbet. Der er ingen tvivl om, at den nye investorkreds vil have indflydelse på alt i det nye Randers, og det er ikke sikkert, at Peter Christiansen passede ind i det set-up.

Ekstra Bladet kunne allerede i weekenden berette om, at klubbens nuværende træner Colin Todd formentlig også er på lånt tid.

Der skulle være sonderinger efter en ny cheftræner, og Todd kan måske være næste mand, der selv siger op.

Selve salgsprocessen tyder på at være så langt, at det handler om detaljer, før man kan præsentere hele projektet.

Randers FC Det nye FCM? Udlændinge overvejer at købe Superliga-klub

Poul Hansen fik en meget uheldig afsked med AGF (Arkivfoto: Lars Poulsen) Superligaen De største danske træner-farcer: Fyret på motorvejstoilet

13 kommentarer
Vis kommentarer