Selvkritisk Superliga-spiller: Vi var kællinger

Forsvarskrumtappen Mads Agesen var langt fra tilfreds med holdets indsats mod Esbjerg

Randers har langt fra fået den start på forårssæsonen, som de havde ønsket. (Foto: Casper Dalhoff)
Randers har langt fra fået den start på forårssæsonen, som de havde ønsket. (Foto: Casper Dalhoff)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Mads Agesen var sur og dybt skuffet.

Randers-klippen ærgrede sig selvfølgelig grundigt over, at den gamle holdkammerat Ronnie Schwartz fik lov at blive matchvinder. Men så sandelig også over en alt for dårlig indsats af eget hold som helhed, der tabte 1-0 til Esbjerg på udebane.

Se også: Jubel i Esbjerg: Gjorde det onde mod de gamle venner

- Nu skal vi stoppe al placeringssnak og vende tilbage til de velkendte Randers-dyder gennem en hel kamp. I dag stiller vi jo os op som flok kællinger ret hurtigt i kampen. Vi ofrede os for lidt, havde ingen vinterattitude og var uden nærkampsstyrke. Det dur altså ikke, lød den ærlige melding fra Agesen.

- Vi var gode i træningskampene, men det viser bare hvor lidt vi kan bruge sådanne til. For faktum er, at vi står med et point efter to kampe mod modstandere, som vi burde kunne slå. Så vi har en del at tale og en del at lave om på, erkendte han.

- Selvfølgelig burde vi have været tættere på Ronnie, så han ikke kunne få afsluttet. Men han er svær, fordi han kan være helt væk, helt opgivende - og så pludselig slå til. Og det var, hvad han gjorde i denne kamp, sagde Mads Agesen. 

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere