Annonce:
Annonce:

Sidste øjebliksdrama i forårspremieren

1-1 blev resultatet mellem Randers og Sønderjyske, hvor det var et mindre mirakel, at der overhovedet blev scoret

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

Forventningens glæde blev med flere længder den største, da Randers og Sønderjyske åbnede deres superligasæson i Randers lørdag eftermiddag. 1-1 blev resultatet af en kamp, der ellers havde 0-0 skrevet med tykt under sig.

Kampens indledning var en rodet og uskøn affære, for at sige det mildt, da begge mandskaber sloges på midten i et drabeligt højt antal nærkampe, som der ikke kom en vinder ud af.

Plan B for både Randers og Sønderjyske var derefter at losse lange bolde frem, hvilket blot var guf for de to centerforsvar, der kunne heade væk efter behag. Ikke nogen seværdig cocktail for publikum, og ganske givet ikke det, som hverken Colin Todd eller Jakob Michelsen ønskede at se i premieren.

Annonce:

Ikke desto mindre ændrede kampbilledet sig ikke i første halvleg. Sønderjyske tog sig god tid på deres dødbolde, og det var også her, udeholdet skabte de få momenter, som man kan driste sig til at kalde halve chancer.

Randers var det hold, der forsøgte mest i græshøjde, men det blev aldrig rigtig godt. Særligt fordi Viktor Lundberg og Mikael Ishak tabte alt for mange bolde, når de nærmede sig feltet. Mikael Ishak stod dog alligevel for første halvlegs eneste skud på mål, da han knastørt hamrede en afslutning direkte på Marin Skender efter fint forarbejde af Erik Marxen i venstre side. Nogen kæmpe mulighed var det dog ikke.

Den mest underholdende handling på dette tidspunkt stod Randers’ greenkeeper for, da han efter dommerens pausefløjt tændte for sprinklerne på banen, inden Marin Skender var nået i sikkerhed. Så fik tilskuerne trods alt et billigt grin for deres billet.

Kampfakta her:
Slut: Udligning i overtiden

Annonce:

Når der nu ikke skete alverden på banen, kunne man passede tage i kig i statistikkerne, og her står det også mejslet i granit, at de to hold sjældent forkæler med mange mål. I otte ud af de seneste ni opgør er der maksimalt blevet scoret to mål i de indbyrdes opgør. Det skulle vise sig igen at holde fint stik.

Anden halvleg blev ikke et hak bedre, og to Serie B-mandskaber, der begge skal bruge et 0-0 resultat, kunne levere en mere underholdende forestilling, end Randers og Sønderjyske formåede.

Colin Todd kedede sig også bravt, hvilket førte til indskiftningen af Mandla Masango og nyindkøbet Moussa Maazou, da der manglede godt 20 minutter. Den offensive indskiftning var et udtryk for, at Randers stadig ville mest men intet kunne, når man nærmede sig Sønderjyskes sidste tredjedel af banen.

Den afrikanske satsning var tæt på at give pote få minutter senere, da Moussa Maazou, hvis cv tæller prominente klubber som CSKA Moskva, Monaco og Bordeaux, trykkede fint af fra afstand og tvang Marin Skender ud i fuld længde for at levere en redning.

Annonce:

Bedst som tilskuerne begyndte at rejse sig for at forlade det chancefattige opgør før tid for at komme tidligere ud til bilen end de andre skuffede fans, så skete der alligevel lidt. 0-0 havde været det helt naturlige udfald af kampen, men pludselig brød Erik Marxen igennem i venstre side og slog et fladt indlæg, som indskiftede Mikkel Kallesøe umarkeret kunne omsætte til 1-0.

Så satte publikum sig på ny, hvilket de fik endnu et mål ud af. Helt unødvendigt tabte Randers bolden på midten af banen i en omstilling i kampens dybe overtid, hvilket Johan Absalonsen udnyttede til at tage et raid op midt i banen. Da ingen gik til Absalonsen, så kunne han lige så godt sætte udligningen ind via stolpen.

1-1 blev slutresultatet i en uskøn affære, hvor der skal lægges meget på endnu for begge mandskaber i foråret.

Se mål fra kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: