Silkeborg skabte sensationen

Efter drømmepremieren mod FC Nordsjælland smed Randers FC vigtige point i medaljekampen ved at tabe til bundproppen

Silkeborg-sensation (Foto: Anita Graversen)
Silkeborg-sensation (Foto: Anita Graversen)

RANDERS (Ekstra Bladet): Daniel A. Pedersen tiggede og bad om at forlade Silkeborg i vinterpausen. Men bundproppen stod fast, og den beslutningen blev belønnet her til eftermiddag, da midtbanespilleren med et flot langskud til 2-1 blev matchvinder i udekampen mod Randers FC.

Dermed kunne Silkeborg efter 18 forgæves forsøg omsider registrere sæsonens første sejr og dermed afslutte en ydmygende periode.

Sejren kunne der i sidste ende ikke indvendes alverden mod. Oprykkerne leverede gennem kampens sidste time en klog indsats, og de formåede at rejse sig flot, selv om Djiby Fall midt i anden halvleg lidt tilfældigt fik rettet udligningen i nettet til 1-1.

Randers FC-træner Colin Todd måtte til kampen undvære anfører Christian Keller og nøglespilleren Elmar Bjarnason. Og som om de to tvungne ændringer ikke var nok på midtbanen, så var Kasper Fisker heller ikke blevet klar oven på den skade han fik i Farum.

Se også: Superliga-start: 11 ting, der ALDRIG kommer til at ske

Det gav en total-renovation af midtbanen, hvor Alexander Fischer blev skubbet frem og Adama Tamboura som konsekvens fik chancen i venstre forsvarsside. Ud over det havde Colin Todd valgt at vise tillid til de spillere, der sikrede sejren mod FC Nordsjælland. Både centerforsvareren Jeppe Tverskov og angrebsduoen Djbiy Fall og Nicolai Brock-Madsen var atter blandt de startende.

Trods de mange udskiftninger så startede medaljekandidaterne overbevisende foran de 4200 tilskuere på Auto-C Park. U21-aspiranten Nicolai Poulsen ramte efter tre minutter overliggeren med et dykkende skud. Og Dliby Fall nåede også at ramme stolpen med et hovedstød indledningen.

Men den tunge dominans udløste aldrig åbningsmålet, og så satte Silkeborg kursen mod sejren, da vikarierende anfører Mads Fenger blev fanget langt fremme på banen og Nicolai Agger kunne drøne solo mod mål og fra en spids vinkel kunne han sende Silkeborg på sejrskurs.

Fra det sekund overtog Silkeborg kontrollen med kampen, og selv om Randers FC forsøgte på at vende kampen, så blev presset aldrig så tungt, at det var logisk, at kronjyderne skulle vende kampen.    

27 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere