Skifter til FCK-bøddel: VM-helt forlader Superligaen

Randers-målmanden kan formentlig snart kalde sig FK Qarabag-spiller

Halldorsson redder Messis straffe i VM-kampen mellem Argentina og Island. Foto: AP
Halldorsson redder Messis straffe i VM-kampen mellem Argentina og Island. Foto: AP

Hannes Halldorsson håbede på forhånd, at VM ville åbne nogle døre for ham, og særligt det reddede straffespark fra Lionel Messi har da også gjort islændingen varm i flere klubber. Nu synes han at være tæt på et klubskifte.

Randers-keeperens agent, Olafur Gardarsson, bekræfter over for Fotbolti.net, at Hannes Halldorsson lige nu befinder sig i Østrig, hvor han skal gennemgå et lægetjek i FK Qarabag, der er på træningslejr i landet.

I FK Qarabag er Hannes Halldorsson udset til at afløse bosniske Ibrahim Sehic, der har forladt klubben. Islændingen har et år tilbage af sin kontrakt med Randers FC, så kronjyderne kan se frem til en transfersum for den 34-årige landsholdsspiller.

FK Qarabag er den klart største klub i Aserbajdsjan, og i den forgangne sæson var holdet med i Champions League-gruppespillet efter at have ekspederet FC København ud i sidste playoff-runde.

VM var frustrerende og gav mange dybe panderynker for Joachim Löw. Foto: Ritzau Scanpix VM 2018 Löw fortsætter som tysk landstræner trods VM-blamage
Nicolai Jørgensen taler nu for første gang om det brændte straffe mod Kroatien. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Dødstrusler og hårde ord: Nu forklarer Nicolai Jørgensen sig

8 kommentarer
Vis kommentarer