Skuffet Randers-lejr: Fatale fejl koster

Randers smed tre vigtige point i overtiden

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

Man forstår frustrationerne i Randers’ omklædningsrum i minutterne, efter Brøndby havde hevet 3-3 hjem til Sjælland.

I forrige weekend gled Randers i en 2-0 føring ude mod AGF og tabte 3-2. Søndag var den så gal igen, da Randers var foran to gange med to mål og alligevel kun fik et point i hjemmekampen mod Brøndby.

- Det siger sig selv, at det er utrolig bittert, at vi smider en sikker sejr, når vi er foran tre gange i en kamp. Det må simpelthen ikke ske, at vi kikser det, og det gør ekstra ondt, når vi også gjorde det mod AGF, sagde Alexander Fischer efter kampen.

Han mente, at det var kostbare fejl, som kostede tre ellers sikre point.

Se også: Kæmpe drama i Randers: Brøndby fik første point i overtiden

- Vi laver nogle fatale fejl, som Brøndby straffer prompte. De reducerer til 3-2 i samme minut, som vi lige er kommet på 3-1. Det er jo fuldstændig åndssvagt, og der skal vi altså være langt mere kølige oppe i hovederne. Det er megafrustrerende, at det hele ender med, at de udligner i sidste minut, lød det fra Fischer.

Randers’ svenske angriber Viktor Lundberg nettede for femte gang i sæsonen, og han er alene i front på topscorerlisten. Men det kunne han ikke bruge til meget.

- Det er bare ringe, at vi lukker dem ind så mange gange. Vi skulle have lukket og slukket, og jeg synes kun, at vi kan kigge indad og bebrejde os selv. Det er en rigtig ærgerlig følelse, vi står med efter sådan en kamp, hvor vi spillede en rigtig god anden halvleg og skulle have vundet den kamp, lød det fra Lundberg.

9 kommentarer
Vis kommentarer