Spiller-boss: Enten Keller eller Borring må væk

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, siger, at 'Kellergate' ikke er en sag, man kan løse med et fingerknips

Der er ikke plads til både Jonas Borring og Christian Keller, lyder det fra spillernes egen fagforening. (Foto: Jens Dresling)
Der er ikke plads til både Jonas Borring og Christian Keller, lyder det fra spillernes egen fagforening. (Foto: Jens Dresling)

Den detroniserede anfører Christian Keller er ude af Randers-truppen til eftermiddagens kamp mod Brøndby.

En samlet spillertrup bankede på døren hos cheftræner Colin Todd og ville ikke stille op, hvis Christian Keller var med i søndagens opgør på Brøndby Stadion.

Christian Keller er helt ude i kulden i Randers. (Foto: Anita Graversen) Randers FC - 13. mar. 2016 - kl. 13:43 Frosset ud af holdkammeraterne: Keller smidt ud af Randers' trup

Christian Keller har ’stjålet’ holdkammeraten Jonas Borrings tidligere kone og er derfor havnet i et gigantisk stormvejr blandt holdkammeraterne.

Men det er en situation, der er meget vanskelig at løse, erkender Spillerforeningens direktør, Mads Øland, over for Ekstra Bladet.

- Der er to muligheder. Enten sætter parterne sig sammen og kommer overens, alternativt skal enten Christian Keller eller Jonas Borring have en anden arbejdsplads. Men det er jo ikke noget, du bare løser med et fingerknips. Det tager tid at finde en løsning.

- I den nuværende situation tyder det ikke på, at parterne kan sætte sig sammen og finde en tilfredsstillende løsning, hvor både der er plads til Christian Keller og Jonas Borring i Randers-truppen, siger Mads Øland til Ekstra Bladet.

Se også: Riddersholm ville ikke skåne 'konetyv'

AGF-træner Glen Riddersholm har slået til lyd for, at han ikke ville skåne en spille som Christian Keller. Han ville sende ham ud at træne alene og derved fjerne ham fra fællesskabet på holdet.

Men det må man ikke, ifølge FIFA-reglerne, fastslår Mads Øland.

- På baggrund af det, der er sket i Randers, kan du ikke fyre Christian Keller. Du kan heller ikke sende ham ud at træne alene. Det er en urimelig straf, siger Mads Øland og pointerer:

- Løsningen vil være, at enten Keller eller Borring kommer væk fra klubben, fastslår han.

Jan Bech Andersen har gjort sig selv mere uundværlig end nogensinde før, for nu er han igen den eneste person, der vil poste penge i Brøndby, mener ekspert (Foto: Jens Dresling) Superligaen - 13. mar. 2016 - kl. 08:07 Skandalerne i Superligaen: Her er konsekvenserne for Brøndby og Randers

Sådanne billeder ser vi næppe flere af, efter omklædningsrummet i Randers er splittet. (Foto: Jens Dresling) Allan Olsen - 12. mar. 2016 - kl. 13:53 Grotesk håndtering af Randers-skandale

Christian Keller kan ikke fyres:

Hør Christian Keller udtale sig om sagen her. (Video: Anita Graversen)

Her kan du også få Borring-vennen Alexanders Fischers udlægning af sagen (Video: Anita Graversen)

182 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere