Annonce:
Annonce:

Straffe-chok og rødt kort i hadets opgør

Denne fredag var det AGF, som vendte en Superliga-kamp på hovedet i slutminutterne, da Morten Duncan scorede på et straffespark og skaffede en pointdeling i det østjyske arvefjendeopgør

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

RANDERS (Ekstra Bladet): Hvilket drama i hadets opgør mellem Randers og AGF!

Igen lignede det, at AGF ville smide alle point i slutminutterne, da Mayron George bragte hjemmeholdet foran et minut før tid, men et klodset straffe af en ellers velspillende Jonas Bager bragte balance i regnskabet dybt inde i overtiden, da Morten ‘Duncan’ Rasmussen udnyttede muligheden og skabte en sjælden AGF-glæde i tillægstiden.

Inden de sidste dramatiske minutter havde det været mere slåskamp end fodbold i Randers.

Om det var kampens betydning eller hadet mellem de to østjyske lokalrivaler, der gav sig til udtryk i duellerne skal være usagt, men seks frispark blev der begået på de første fire minutter, og intensiteten forsatte for fuld galop hele vejen igennem, indtil dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen blæste i fløjten for sidste gang.

Annonce:

Stridslysten resulterede i flere slagsmål end flotte fodboldaktioner i Randers de første 25 minutter, hvor banens bedste aktører var de to kombattanters tilskuere, som skabte en fænomenal stemning på en råkold fredag aften.

61060028.jpg
Det er lige netop en sådan atmosfære, en Superliga i tilskuerkrise har behov for, og hele 8.359 tilskuere, heraf 1.500 aarhusianske gæster, var på plads i Randers for at skabe de flotte rammer i det østjyske New Firm.

De to lejre har da også gjort alt for at bage op til lokalbraget både i de traditionelle medier og på de sociale af slagsen, hvor drillerierne og latterliggørelserne er fløjet frem og tilbage mellem Randers og Aarhus. Og formsvage Viktor Lundberg sørgede for lidt latter på banen, da han efter 24 minutter trak ind i en farlig position foran feltet og afsluttede. Mens svenskerens forsøg gik til indkast…

Langt mere kvalitet var der i Randers-angriberens afslutning et par minutter senere, da han headede et Fisker-frispark på indersiden af stolpen, og efterfølgende blev Erik Marxens opfølgning reddet på stregen.

Annonce:

61061272.jpg
Så begyndte den randrusianske scoringsforbandelse så småt at spøge igen. For hjemmeholdet var langt bedre end AGF de sidste 20 minutter af første halvleg, men ind ville kuglen ikke, ligesom i de foregående seks kampe.

Det kunne AGF takke målmand Aleksandar Jovanovic for. Først leverede serberen en vaskeægte sprællemandsredning, da en flyvende Kasper Fisker havde et frit hovedstød fra kanten af det lille felt, og kort efter afmonterede målmanden en ny afslutning fra Fisker, da målmanden tordnede ud i fødderne på den lille Randers-spiller, før han kunne få kraft i sit skud.

Også Joni Kauko forsøgte sig i det kronjyske skydetelt, men selv om den store finne kommer i mange farlige situationer, så er han ikke den store afslutter.

Annonce:

61061328.jpg
Glen Riddersholms AGF-mandskab kreerede igen ikke særlig meget på modstanderens banehalvdel - for nu at sige det mildt. Lange bolde mod Morten ‘Duncan’ Rasmussen var nok engang opskriften, og angriberens vandt da sin del af duellerne, men så manglede opbakningen fra gæsternes midtbane, der havde nok at se til med duellerne mod værternes fysisk indstillede midtbanefolk.

AGF kom retfærdigvis bedre ind i kampens sidste halve time, men der var stadig flere dueller end chancer at berette om mellem de to kriseramte klubber. I hvert fald indtil de vanvittige slutminutter, som AGF har gjort sig til specialister i at dramatisere dette forår.

Men med scoringerne fra George og Duncan udlignede de to østjyske sværvægtsboksere hinanden, og ingen af holdene fik for alvor slået sig fri af krisen.

TV: Se hadsk Randers-tifo før opgøret:

Her tører Randers-boss røv i en AGF-trøje før kampstart:

Ren provokation: Chefen tørrer røv i AGF-trøje

Superliga-bosser i infight: 'Han ved ikke en skid om fodbold'

Ballade med politiet: Danske fans dømt

Husker du Mini-Ronaldinho: Her er hans utrolige historie

Chokeret over Bendtners valg? Her er ti andre gakkede danske transfers

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: