Superligaens mindst målfarlige? Har ikke scoret i otte år

Johnny Thomsen er et godt bud på den mindst målfarlige spiller i Superligaen

Der er sket meget siden august 2010. Det gælder ikke mindst i dansk fodbold, men én ting har ikke gentaget sig siden den lune sommerdag 22. august, hvor SønderjyskE besejrede AC Horsens med 2-0 i sjette spillerunde.

I det opgør scorede Johnny Thomsen for hjemmeholdet.

Uret havde lige rundet en time, da Johnny Thomsen dukkede op og gjorde det til 1-0, og den scoring er den seneste i rækken for den snart 37-årige højreback. Siden 2010 har Thomsen optrådt for både FC København og Randers FC og spillet et hav af minutter i Danmarks bedste fodboldrække, men score kan han altså ikke.

- Selvfølgelig er det da noget, jeg har tænkt over, men så glæder jeg mig over, at jeg i stedet har lavet en del flere assists. Jeg ville gerne have scoret flere mål i min karriere, men nu er det nok ved at være for sent. Måske kan jeg få lov til at sparke et straffespark på et tidspunkt, siger Johnny Thomsen med et grin til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg har scoret et par mål som midtbanespiller, og jeg har også scoret nogle mål i 1. division for Fredericia, men det er rigtigt, at jeg ikke ligefrem er nogen målræv. Heldigvis må jeg gøre noget andet rigtigt, siden jeg snart har spillet 300 kampe i Superligaen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Johnny Thomsen i en duel med AGF's Jakob Ankersen. Foto: Henning Bagger.
Johnny Thomsen i en duel med AGF's Jakob Ankersen. Foto: Henning Bagger.

Randers-spilleren forsikrer imidlertid, at han sagtens kan lave mål. Det viser han - angiveligt - sine holdkammerater hver eneste dag.

- Jeg brager dem ind til træning hver eneste dag. Jeg må være dårlig til at placere mig, når vi står i en kampsituation, lyder det fra Superligaens måske mindst målfarlige spiller.

Johnny Thomsen står noteret for 291 Superliga-kampe og tre mål. Han har aldrig scoret for Randers FC, som han skiftede til i 2012.

Se også: Den triste historie uden ende: Gascoigne anklaget for sexovergreb

Se også: Tibbling-agent: Mærkelig situation i Brøndby

Se også: Peter Schmeichel: United bør holde fast i Mourinho

3 kommentarer
Vis kommentarer