Svensk målsucces i Randers

Svensk, svensk og atter svensk

Jubel efter scoring af Randers FCs Viktor Lundberg. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Jubel efter scoring af Randers FCs Viktor Lundberg. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

RANDERS (Ekstra Bladet): Randers' svenske angrebsduo, Mikael Ishak og Viktor Lundberg slog som så mange gange før også til i sæsonens sidste kamp mod superligaens pt. mest hullede forsvar.

Dermed fik træner Colin Todd en fornem afskedsgave lige som de 8541 tilskuere, som i øvrigt var sæsonrekord,  især i 1. halvleg fik en fornemmelse af, at Randers efter sommerferien igen kan skal spille med helt fremme.

(Foto: Michael Drost-Hansen) OB OB's drømmehalvleg: Leverede fremragende tremålscomeback

Efter kampen greb Colin Todd mikrofonen og takkede Randers for tiden i klubben.

Det var i starten af kampen næsten for let for hjemmeholdet at score og med lidt større koncentration hos f. eks. den elegante Mandla Masango kunne det være gået meget værre for Esbjerg.

Selv om vestjyderne siden FCK-kampen havde ændret på midterforsvaret og taget Victor Palsson med i stedet  for Marco Lund gjorde det ingen forskel

Jakob Poulsen og FC Midtjylland tog bronze-medaljerne med en sejr over FC Nordsjælland. (Foto: Anders Brohus) FC Midtjylland FC Midtjylland uddelte stor p-bøde

To af gangene fik Randers frit løb næsten fra midten.

Åbningsmålet var faktisk helt igennem svensk, da kronjydrenes svenske målmand, Karl-Johan Johnsson udspark gav Viktor Lundberg en friløber, men han valgte i stedet for at skyde selv at spille på tværs til Mikael Ishak.

Sidstnævnte scorede sæsonens 12. mål, da han scorede til 3-0, da han fra midten løb fra Esbjergs forsvar og blev alene med Jeppe Højbjerg.

Ind i mellem scorede Viktor Lundberg, da han udnyttede en lang aflevering i dybden fra Mads Fenger.

Armene var ikke kommet ned efter det tredje Randers mål, da Esbjergs nye mand, Mark Brink Christensen reducerede uden at det gav Esbjerg tro på, at man kunne tlbage i 2. halvleg.

Det er faktisk fem år siden, at Randers og Esbjerg mødtes i den historiske kamp, hvor en sen Esbjerg-udligning sendte begge klubber ud af superligaen.

Sådan fejrer man sølv i Sønderjylland (Foto: Jens Dresling) Brøndby Sensationssølv til SønderjyskE i skidt Agger-farvel

Daniel Agger er fortid i Brøndby og den beslutning er fornuftig, mener Ekstra Bladets sportsredaktør. Foto: Christer Holte Allan Olsen Agger-stop: Jamen, hvad havde I regnet med?

1 kommentar
Vis kommentarer