Sydafrikaner blev trumf for Randers

Mandla Masango kom ind og blev matchvinder for topholdet Randers i lokalbraget mod Hobro, der fortsætter nedturen

Mandla Masango kom helt til tops med sin sene scoring. (Foto: Thomas Borberg)
Mandla Masango kom helt til tops med sin sene scoring. (Foto: Thomas Borberg)

RANDERS (Ekstra Bladet): Et massivt pres med klar overvægt i både spil og chancer gav udbytte for Randers, der i kraft af en hovedstøds-scoring af den indskiftede sydafdrikaner Mandla Masango fem minutter sikrede sig en 2-1-sejr i lokalrival-duellen mod Hobro.

Det skete som kulmination på en kamp, der ellers ikke startede særlig godt for hjemmeholdet, idet gæsterne kom fortan allerede efter et par minutters spil. Men siden blev der altså rettet op på tingene.

Randers-træner Colin Todd havde ændret sin opstilling på et par centrale pladser. Mustafi Amini var placeret centralt som angriber bag Viktor Lundberg og sendt Mikael Ishak ud på bænken, mens en af sidste sæsons store profiler, Kasper Fisker var med fra start for første gang i sæsonen på højrekanten.

Se også: Randers-træner kritiserer sit hold: Vi virkede bange

Men det forhindrede altså ikke chokstarten fra Hobro med scoring fra den hurtige og boldstærke sydkoreaner Jung-Bin Park, da han afsluttede resolut efter smart at have trukket sig fri.

Se det flotte mål her:

Reaktionen på dette chok for hjemmeholdet blev dog positiv.

For det tændte en eksplosiv spille- og chancemæssig gnist, der i den næste halve snes minutter kværnede gæsterne sønder og sammen. Det ene massive angreb efter det andet rullede frem mod straffesparkfeltet – og udligningen allerede efter 11 minutter var en naturlig konsekvens.

Jonas Borring eksekverede resolut med venstrebenet, da han fik chancen fra kanten af straffesparkfeltet og bolden havnede i det lange hjørne hos en chanceløs Jesper Rask i Hobro-målet.

Se scoringen her:

Samme Borring var allerede seks minutter forinden meget tæt på at udligne, da han headede et indlæg fra Alexanader Fischer på overliggeren. Efterfølgende halvflugtede Kasper Fisker bolden over målet.

Men efter scoringen kunne Randers ikke holde presset – og gæsterne kom meget mere med i den resterende del af 1. halvleg, som rent faktisk sluttede med, at en af dem tidligere Randers-spillere Tidiane Sane headede en ganske god chance forbi målet.

Se også: Hobro-profil kan være færdig for i år

10 minutter efter pausen valgte Colin Todd at tage Amini ud for i stedet at sende Mikael Ishak på banen. Og det var ved at give bonus fem minutter senere, den svenske U21-Europamester fik en gratis chance – skabt af meget aktive Jonas Borring - men helt fri i direkte duel med Jesper Rask sendte han bolden centimeter forbi Hobro-målet.

I den anden ende havde Mathias Bersang et godt forsøg, mens Borring blev behandlet for en flænge ved øjet efter et ublidt møde med Rune Hastrups støvle. Og så besluttede Todd sig altså for at sende Masango på banen i stedet for Kasper Fisker – og det viste sig altså at være en klog beslutning.

6 kommentarer
Vis kommentarer