Synderen forsøger at gøre det godt igen

Marvin Pouries afbrænder kostede slutspillet – nu er han i gang med at sende Randers ud i Europa

Skaden er sket og er uoprettelig , men det er alligevel meget sympatisk, at Randers-angriberen Marvin Pourie vil forsøge at gøre det godt igen.

Den nybagte far, nu til to drenge,  gav det yngste AaB-hold til dato en mindre lektion i at score mål.

Den tyske angriber, som har haft det så svært ved at score i den lyseblå Randers-trøje, leverede således årets dyreste afbrænder, da han fra en halv meters afstand formåede at skyde over mål mod SønderjyskE, så Randers gik glip af slutspillet.

Nu kan kronjyderne takket været den store synder alligevel af en omvej snuppe en plads i Europa League.

I hvert fald kom Randers med sejren tættere på en Europa play off-finale mod enten Silkeborg eller OB, hvor vinderen efterfølgende i en enkelt k.o. kamp skal møde Superligaens nr. 4 om billetten til Europa League-kvalifikationen.

Marvie Porie startede med at løbe fra AaB’s forsvar og score til 1-0, og den tyske angriber fordoblede sin målhøst med et hovedstød, da et hjørnespark blev forlænget.

Det var nok til, at Randers lukkede kampen ned og kørte sejren hjem på cruise kontrol mod et meget tamt hjemmehold.

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Først efter en time havde aaB et regulært skud på mål.

I 1. halvleg havde Randers’ Erk Marxen godt nok reddet på stregen, men det var en klumpspilssituationen som affødte et AaB-skud.

Selv om AaB som konsekvens af den pinlige indsats mod Silkeborg havde valgt forynget holdet, så nordjyderne stillede med alle tiders yngste mandskab, et gennemsnit på 22 år og 148 dage, blev det ikke bedre.

Tværtimod fik de få tilbageværende tilskuere at se et skræmt AaB-mandskab, som ikke turde noget som helst.

Det var ikke kun på banen, at AaB skrabte bunden.

Ingen kan huske, hvornår der har været så få tilskuere på Aalborg Stadion og ovenikøåbet til en kamp, hvor der var lidt mere end point på spil.

3681 tilskuere var endda færre end der forleden så Aalborgs håndboldmænd vinde den første DM-semifinale over Bjerringbro Silkeborg.

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Her var der faktisk 4715 tilskuere og de fik fuld valuta for pengene.

Efter at have reddet sig endnu en sæson i superligaen har sportscheferne Allan Gaarde og Michael Gravgaard fået lidt bedre arbejdsbetingelser.

Begge ved, hvad de kan tilbyde efter sommerferien, men der er lige nu en form for stilhed før stormen på transfermarkedet.

Alle lurer på alle og afventer, hvad der vil ske store steder som Tyskland, England, Italien, Spanien osv.

Både AaB og Randers skal ud at købe stort ind i sommerpausen, hvor begge mandskaber forventer at skulle opruste 3-4 nye spillere.

Det er påkrævet begge steder, men mest i Aalborg, hvor tilskuerne har mistet tålmodigheden med AaB’s ungdomslinje og begyndt at blive væk.

Hver femte tilskuer er forsvundet i denne sæson.

Viborg Viborg-træner: Større sensationer er set

Skandinavien 'Troede Bendtner var arrogant': Men sådan er danskeren uden for banen

Nicolai Boilesen fandt den perfekte måde at gengælde en trøjehilsen fra Lionel Messi på. Nu klapper udenlandske medier i hænderne over danskerens reaktion. Foto: Privatfoto af Lionel Messi. Intl. fodbold Messi ærede dansker: Nu hyldes FCK-stjernens 'geniale' reaktion

Rafael van der Vaart med sin nuværende kone, håndboldspilleren Estavana Polman. Foto: Jon De Bont/All Over Press Underholdning Drømmekasser: Van der Vaarts tre vigtigste scoringer