Todd erkender Keller-krise: Respekten for ham er væk

Christian Keller blev vraget til Brøndby-kamp, fordi truppen lige nu ikke respekterer Keller, siger træner Colin Todd

Her fortæller sportschef Ole Nielsen, hvordan klubben vil håndtere situationen (Video: Anita Graversen)

Det var en Randers-trup uden den tidligere anfører Christian Keller, der søndag rejste til Brøndby og tabte 0-1 i Alka Superligaen.

Keller var sendt ud af truppen, efter en uge hvor det kom frem, at han har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings kommende ekskone.

Træner Colin Todd traf den endelige beslutning.

- Det har været en meget krævende uge. Omstændighederne dikterede, at han ikke var med i truppen. Det giver os muligheden for at se tiden an, siger Colin Todd.

Er det korrekt, at flere spillere er kommet til dig og har sagt, at de ikke vil spille sammen med Keller?

- Der har været meget snak. I truppen har vi begreber som sammenhold og respekt, og den respekt er tilsyneladende væk, efter det der er sket. Det er en meget kritisk situation nu, siger Todd.

Christian Keller har ikke meget tilovers for holdkammerater, der ytrer, at de ikke vil spille med ham. (Foto: Claus Bonnerup) Randers FC - 13. mar. 2016 - kl. 17:07 Stålsat Keller: Smut, hvis du ikke vil spille med mig

Jonas Borring har fået fri i Randers og har gjort det klart, at han ikke længere ønsker at spille sammen med Christian Keller. Det er der tilsyneladende flere andre spillere, som heller ikke har lyst til.

- Nogle spillere vil sikkert gerne spille med ham. Men andre vil måske ikke. Det er et svært dilemma.

- Jeg ved ikke, hvad løsningen er. Folk siger, det er mit ansvar. Men det er en svær situation, og jeg kan ikke give et svar på, hvordan vi løser det, siger træneren.

Hvordan er de seneste træninger forløbet med Keller?

- Det virkede ok ved træningen, men det er svært at vide, hvad der sker i spillernes hoveder.

Tror du, holdkammeraterne på sigt vil spille på hold med Keller igen?

- Vi må se, om de kan spille med ham igen. Nu tog vi en beslutning om kampen søndag. Vi har en kamp igen på onsdag (i pokalen mod FC København, red.), og så må vi se på tingene igen mandag, siger Todd.

TV:  Keller-løse Randers tabte søndag 0-1 til Brøndby. Se David Boysens sejrsmål her.

 

Christian Keller i nærkamp med Joshua John fra FC Nordsjælland. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) Randers FC - 13. mar. 2016 - kl. 19:21 Randers-boss: Vi er taget som gidsel

Christian Keller på træningsbanen tidligere på ugen. (Foto: Anita Graversen) Randers FC - 13. mar. 2016 - kl. 16:10 Randers-direktør: Derfor er Christian Keller sat af

Sådan udtalte Keller sig første gang, han blev konfronteret (Video: Anita Graversen)

Her kan du også få Borring-vennen Alexanders Fischers udlægning af sagen (Video: Anita Graversen)

51 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere