Tøfting flænser Randers' ledelse: Hvad vil I?

Stig Tøfting mener ikke, at Randers FC er tydelige nok omkring deres værdisæt i Borring/Keller-sagen - og det er kun takket være Borring, at der er kommet lidt ro på nu

TV: Hør om Borrings exit her

Så fik Randers FC endelig styr på deres noget besværlige trekantsdrama med Jonas Borring, Christian Keller og Kira Egsgaard. Eller rettere sagt - Jonas Borring sørgede for, at klubben nu så småt kan komme videre.

Kantspilleren, der har været på orlov, siden det kom frem, at hans fraseparerede kone havde valgt at indlede et forhold med klubkammerat Christian Keller, har i samarbejde med Randers FC revet sin kontrakt i stykker med kronjyderne.

Det skrev klubben i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

- Efter længere overvejelser og et tungt følelsesmæssigt forløb vil jeg rigtig gerne have vendt tilbage, men givet omstændighederne fandt jeg det umuligt, udtalte Borring blandt andet.

Se også: Trekantsdramaet: Keller på tålt ophold i Randers

Randers FC - 23. mar. 2016 - kl. 11:59 Borring spærret i foråret: Her er forklaringen

Stig Tøfting er ikke imponeret over sportschef Ole Nielsen og co. (Foto: Claus Bonnerup)
Stig Tøfting er ikke imponeret over sportschef Ole Nielsen og co. (Foto: Claus Bonnerup)
 

Ekstra Bladets fodboldkommentator Stig Tøfting har forståelse for, at Borring nu har valgt at komme videre, men han er ikke begejstret over klubbens ledelse og håndteringen af sagen.

- Lad mig slå fast, at det ikke er Randers, der har fundet ud af noget her. Det er Borring, der har løst det for dem ved at stoppe i klubben. Randers' ledelse har intet gjort. De har håbet, at de hele ville løse sig, og at Keller og Borring i sidste ende ville ende med at spille sammen igen. Men det har været utopi, siger Tøfting.

Den tidligere Randers-spiller kan ikke se en klar linje i det, Randers-ledelsen vil - og spørgsmålet er, om sagen overhovedet er 100 procent løst efter Borrings stop.

- Klubben har én tankegang, og Colin Todd en anden. Han har jo ikke brugt Keller, og han er heller ikke udtaget til træningskamp til på torsdag. (mod IFK Göteborg red.) Hvordna kan det fungere sammen? Randers skal finde ud af, hvad deres værdisæt er - hvad gør man, og hvad gør man ikke? Det Keller gjorde, er jo ikke ulovligt, men er det okay?

- De kan ikke skubbe dette væk, og de skal finde ud af, hvad de kan og vil tolerere. Det er ledelsens problem, og det er det i den grad, når det går skidt på banen, som det har gjort. Så sætter sponsorerne også spørgsmålstegn ved det hele, vurderer han.

Superligaen - 13. mar. 2016 - kl. 08:07 Skandalerne i Superligaen: Her er konsekvenserne for Brøndby og Randers

 

Administrerende direktør Michael Gravgaard har forsvaret sig med, at han ikke kan fyre Keller, da han intet ulovligt har gjort?

- Det har han heller ikke, men hvis de mener, at han er gået over stregen, kan de da bare bede ham om ikke at møde op. De kan sagtens se bort fra ham, hvis de vil. Men der har ikke været en klar linje her, siger Tøfting.

Tror du, det har haft nogen indflydelse, at Gravgaard er gode venner privat med Keller?

- Det håber jeg bestemt ikke, det har. Men jeg kan godt forstå, at folk snakker om det i krogene. Især da Colin Todd åbenbart ikke har tænkt sig at bruge ham - nu for tredje kamp i træk, siger han.

Her driller Brøndby-fansene Christian Keller:

Er det den rette, der forlader Randers?

Se resultat

Er det den rette, der forlader Randers?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Overblik i konesagen: Skandalen dag for dag

9. marts
Randers FC meddeler, at Jonas Borring af personlige årsager har fået fri på ubestemt tid.

11. marts
Jonas Borring fortæller til Ekstra Bladet, at "personlige årsager" dækker over, at holdkammerat og anfører i Randers - Christian Keller - har indledt et forhold til Borrings kone, som Borring stadig bor sammen med, selv om parret er ved at blive skilt.

Randers FC tager anførerbindet fra Christian Keller som følge af sagen. Mads Fenger udpeges som ny anfører.

Randers bekræfter, at klubben kort før sagens opblussen har forlænget kontrakten med Jonas Borring.

12. marts
Jonas Borring slår overfor flere medier fast, at han ikke vil spille på hold med Keller igen.

Randers FC-direktør Michael Gravgaard slår fast, at klubben ikke kan fyre Christian Keller på baggrund af sagen.

Christian Keller siger til BT, at han ikke kan se nogen grund til, at han skal forlade Randers.

13. marts
Randers FC taber til Brøndby uden hverken Keller eller Borring i truppen. Træner Colin Todd vrager Keller til kampen og henviser til, at spillertruppen aktuelt ikke har respekt for Keller.

Direktør Michael Gravgaard håber, at dialog kan skabe en løsning. Sagen kræver tid, slår han fast.

Alexander Fischer fortæller, at han og de øvrige spillere har haft et møde om sagen, og han slår fast, at spillertruppen overvejende sympatiserer med Borring i sagen.

16. marts
Randers ryger ud af pokalturneringen efter en tæt kamp mod FCK - igen uden Borring og Keller. Borring har stadig orlov, og Keller er igen valgt fra af træner Colin Todd.

18. marts
Christian Keller siger til BT, at han kun vil spille fodbold i Randers. Når og hvis han stopper i Randers, er karrieren slut.

20. marts
Randers spiller tredje kamp i træk uden Borring og Keller som følge af sagen. Keller er igen fravalgt, Randers taber hjemme til Viborg. Randers-spiller Mads Agesen siger efterfølgende, at han håber, der snart findes en løsning, idet holdet godt kunne bruge begge spillere - eller i det mindste én af dem - på banen.

23. marts
Randers FC meddeler, at klubben er blevet enig med Jonas Borring om at ophæve kontrakten. Direktør Michael Gravgaard lader forstå, at der reelt ikke var et alternativ, selv om han gerne havde set Borring tilbage i truppen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen