Travl sommer i vente: Superliga-klub går indkøbs-amok

Randers FC skal ud og have nye spillere, lover formand Per Hastrup

Randers spillerne var i højt humør efter kampen mod Lyngby, som sikrede kronjyderne endnu et år i Superligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Randers spillerne var i højt humør efter kampen mod Lyngby, som sikrede kronjyderne endnu et år i Superligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

De mangler stadig at få afklaret, hvem der skal være træner fremadrettet, men Randers FC er allerede godt i gang med at forberede det, der bliver et travlt sommervindue.

Klubben reddede sig fri af nedrykning ved først at besejre Helsingør over to kampe for efterfølgende at slå Lyngby over to kampe, og dermed er Randers også Superliga-hold næste sæson.

Klubben mister dog flere spillere - blandt andre Mads Agesen, der indstiller karrieren, og angriberne Bashkim Kadrii, Jakob Johansson og Eero Markkanen, hvis lejeaftaler udløber, så der skal ske noget på indgangssiden, hvis Randers skal undgå at spille med om nedrykning igen næste år.

-Vi kommer til at være offensive i transfervinduet. Vi skal ud at hente profiler til samtlige kæder. Det kan ende med seks-otte nye spillere. Det er ikke sådan, at de alle sammen nødvendigvis er profiler, men målet er, at der skal være fire profiler blandt de spillere, vi henter ind, siger bestyrelsesformand Per Hastrup til Randers Amtsavis.

Mandla Masango, Johnny Thomsen, Erik Marxen, Joni Kauko og Joel Allansson er nogle af de spillere, hvis aftaler med Randers løber ud om en måneds tid.

SønderjyskE 10 måneder i udlandet: Nu vender Superliga-profil hjem

Foto: René Schütze FC København Kække Ståle før AGF-brag: Vi tager dem på straffe

35 kommentarer
Vis kommentarer