TV: Randers dummer sig igen

Kronjyderne måtte for sjette gang i træk forlade banen uden sejr - og nu ryger tredjepladsen nok

Mikael Ishak sikrede Randers det ene point. (Foto: Anita Graversen/Polfoto)
Mikael Ishak sikrede Randers det ene point. (Foto: Anita Graversen/Polfoto)

RANDERS (Ekstra Bladet): For sjette Superliga-kamp i træk måtte Randers forlade banen uden at vinde og forårets ringe pointhøst gør, at der for alvor er blevet trængsel omkring den tredjeplads, som kronjyderne stadig sidder på, men som de kun holder søndagen over, hvis enten Brøndby eller FC Nordsjælland vinder deres kamp.

1-1 blev det efter en skuffende indsats mod FC Vestsjælland, som stadig hænger dybt i nedrykningsdyndet, men som trods alt kan glæde sig over at have fået fire point i de to seneste kampe. Og det ene point mod Randers bliver i hvert fald ganske brugbart, hvis OB taber søndagens kamp mod FC Nordsjælland.

Gæsterne fik en ønskestart på Auto C Park, hvor 4557 tilskuere så et hjemmehold være mere sløvt end sprudlende og langt fra den klasse, som holdet viste ret konstant i efteråret.

FCVerne gik derimod ganske frisk til sagen fra første minut, og det blev belønnet efter 14 minutter, da topscorer Rasmus Festersen udnyttede en foræring fra Randers-forsvaret.

10. scoring
Mads Fenger ville heade et indlæg væk, men forlængede det bare, til Festersen, der smart drejede rundt og fik sparket bolden i nettet med venstrebenet.

Dermed nåede han op på 10 scoringer i indeværende sæson.

Se Festersens føringsmål:

Randers fik udlignet efter 34 minutter.

Når kronjyderne skabte noget konstruktivt angrebsmæssigt kom det som regel fra højresiden med Kasper Fisker og Johnny Thomsen som ophavsmænd.

Derfor var det heller ikke nogen overraskelse, at det netop blev Fisker, der stod for oplægget til det udlignende mål.

Med sit venstreben følte han en aflevering ind til Mikael Ishak, der fik lov at stå totalt udækket inde i feltet tæt under mål - og han havde let ved at give bolden det sidste spark over stregen.

Klasseredning af Johnsson
Meget sigende for den smule som Randers Skabte er da også, at 1. halvlegs farligste og mest nærgående afslutning efter de to scoringer kom fra FC Vestsjælland.

Græske Apostolos Vellios steg til vejrs på et frispark fra Rasmus Festersen og headede glimrende, men Karl-Johan Johnsson forhindrede, at Randers kom bagud inden pausen med en klasseredning.

I 2. halvleg havde Randers bolden meget - og spillede meget, mens gæsterne lurede på at få en omstillingschance.

Men hjemmeholdet kunne ikke skabe åbne chancer. Både fordi der var for meget forudsigelighed i de ting, der blev lavet - og fordi FCV havde et ganske velfungerende midterforsvar med Anders Østli og Anders Kure.

Og største mulighed opstod derfor, fordi gæsternes målmand Torben Mikkelsen midt i havlegen fejlede og var ved at lave selvmål, da han skulle bokse til bolden ude i feltet.

37 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere