Ufattelig stime brudt: - De kan købe en fransk hotdog til mig!

Johnny Thomsen scorede onsdag sit første mål i 235 kampe for Randers FC, og den 37-årige back er lettet over at have brudt stimen uden mål, for nu undgår han at skulle give pølser til holdkammeraterne. 

Johnny Thomsen er lettet over at have scoret sit første mål for Randers. Foto: Jens Dresling
Johnny Thomsen er lettet over at have scoret sit første mål for Randers. Foto: Jens Dresling
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Randers FC

I pokalkampen mellem Kolding IF og Randers FC brød Johnny Thomsen en kedelig måltørke efter 235 kampe uden mål for Randers FC.

Den 37-årige Randers-profil havde ellers lovet holdkammeraterne, at han ville køre en pølsevogn ind på stadion, hvis ikke han nåede at finde vej til netmaskerne, før han en dag stopper i klubben.

Men med målet mod Kolding slap Randers-profilen altså for at leje den omtalte pølsevogn. Han er derfor lettet efter at have scoret sit første mål for klubben. Nu håber han i stedet, at han får noget den anden vej.

- Det ville da være på sin plads, at de (holdkammeraterne, red.) køber en fransk hotdog til mig eller et andet. Jeg kunne se, at der var blevet købt kage til mig oppe på kontoret. Jeg fik et billede, hvor man kunne se, at en af sponsorerne havde givet kage, fordi jeg havde scoret. Vi havde så fri i dag, så det var lidt uheldigt, at jeg ikke kan nyde godt af det, siger Johnny Thomsen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg har jo været tæt på en del gange efterhånden, men det var rart at få slettet nullet.

Artiklen fortsætter under billedet:

Johnny Thomsen er mere kendt for de defensive pligter på banen. Her ses han i duel med Lyngbys Emil Nielsen. Foto: Jens Dresling
Johnny Thomsen er mere kendt for de defensive pligter på banen. Her ses han i duel med Lyngbys Emil Nielsen. Foto: Jens Dresling
 

- Du er jo også ved at være oppe i alderen. Var du nervøs for, om målet overhovedet skulle komme?

- Ja, nu har jeg jo været i Randers siden 2012 eller sådan noget, så det har jo været noget, som jeg har skullet høre for med jævne mellemrum.

- Har holdkammeraterne nogle gange mobbet dig lidt med, at de ikke gad spille på hold med dig, når du ikke kan lave mål?

- Nej, altså til træning scorer jeg masser af mål. Det har bare været i kampene, at det har knebet. Men de har da spurgt, om det ikke snart var på tide, og så er der den der famøse pølsevogn, som jeg havde lovet at køre ind på stadion, hvis jeg ikke nåede at score i Randers. Den er jeg blevet mindet om hver eneste sæson, så det var rart, at jeg kunne få det af vejen.

Johnny Thomsen har efterhånden rundet en alder af 37 år. Han har tidligere i karrieren spillet for FC København, mens han også har været en tur forbi SønderjyskE og FC Fredericia, hvor han startede karrieren.

Medie afslører: OB forsøgte at hente Nicklas Bendtner

Derfor er der kæmpe spejle på Brøndby Stadion

Frygter Bendtner-hysteri: - Det går ikke!

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+