Uroen ulmer i Randers: Todd og ledelse uenige om Keller

Ledelsen i Randers FC pointerer, at man har støttet sin cheftræner hele vejen igennem den spegede sag med Christian Keller og Jonas Borring. Colin Todd antyder dog anderledes

Hør mere her

Uroen i Randers FC fortsætter, efter trekantsdramet mellem Jonas Borring, Christian Keller og Borrings fraseparerede kone.

I dagens udgave af BT er Randers-cheftræner Colin Todd i hvert fald ude med en skjult kritik af ledelsen i klubben, da han svarer på, hvordan en lignende sag ville blive håndteret i England.

- Hvis det skete, ville den skyldige spiller blive suspenderet i to uger. Ledelsen ville have støttet op om træneren. Ingen tvivl om det, siger Colin Todd i BT og fortsætter senere i interviewet:

- Selv om der er kommet en løsning på Borring, så er Keller stadig i klubben, og han var den skyldige person. Jeg har helt bestemt min stolthed, værdighed og troværdighed intakt i omklædningsrummet. Hvad, der har fundet sted, har ikke været rigtigt. Hverken rigtigt for mig eller fodboldklubben, og jeg har været nødt til at tage nogle beslutninger, siger Colin Todd.

Todd har ikek haft Keller med i truppen siden skandalen begyndte at rulle.  (Foto: Claus Bonnerup)
Todd har ikek haft Keller med i truppen siden skandalen begyndte at rulle. (Foto: Claus Bonnerup)
 

Ledelsen i Randers FC afviser over for Ekstra Bladet cheftrænerens kritik, og administrerende direktør Michael Gravgaard gentager det tidligere argument om, at man ikke kunne have håndteret sagen anderledes.

- Vi støtter Colin Todd 100 procent og har gjort det gennem hele sagen. Det er hans kompetenceområde, når han eksempelvis ikke udtager Christian Keller, fordi han mener, holdet fungerer bedre uden ham.

- Jeg har den største respekt for Colin Todd, men jeg vil sige, at vi har ageret helt inden for skiven, når man ser på de danske regler og den danske overenskomst, siger Michael Gravgaard til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets kilder tæt på Randers FC, så vælger Colin Todd igen på søndag at se bort fra Christian Keller, når Randers skal en tur til Odense i jagt på oprejsning i superligaen.

Christian Keller-sagen fortsætter med at udvikle sig, men nu er holdkammeraterne klar til at spille med Keller, selvom de har deres meninger om ham Superligaen Trekantsdramaet: Keller på tålt ophold i Randers

Den britiske cheftræner kan nemlig hverken forsvare over for sig selv eller omklædningsrummet, at udtage Keller igen. Det vil cheftræneren dog ikke selv bekræfte før truppen officielt offentliggøres, men Michael Gravgaard antyder, at den forhenværende anfører heller ikke er i truppen på søndag.

- Det er jo et spørgsmål rettet til Colin Todd, men jeg vil sige, at ledelsen støtter Colin Todds beslutning, hvis nu Christian Keller ikke skal med til Odense. Det er kun Todd, der bestemmer på banen, og jeg er helt tryg ved, at han sætter holdet, siger Michael Gravgaard.

Randers FC har ikke vundet de seneste seks betydende opgør.

Stig Tøfting taler med store ord i Randers-sagen (Foto: Lars Poulsen) Randers FC Tøfting flænser Randers' ledelse: Hvad vil I?

Overblik i konesagen: Skandalen dag for dag

9. marts
Randers FC meddeler, at Jonas Borring af personlige årsager har fået fri på ubestemt tid.

11. marts
Jonas Borring fortæller til Ekstra Bladet, at "personlige årsager" dækker over, at holdkammerat og anfører i Randers - Christian Keller - har indledt et forhold til Borrings kone, som Borring stadig bor sammen med, selv om parret er ved at blive skilt.

Randers FC tager anførerbindet fra Christian Keller som følge af sagen. Mads Fenger udpeges som ny anfører.

Randers bekræfter, at klubben kort før sagens opblussen har forlænget kontrakten med Jonas Borring.

12. marts
Jonas Borring slår overfor flere medier fast, at han ikke vil spille på hold med Keller igen.

Randers FC-direktør Michael Gravgaard slår fast, at klubben ikke kan fyre Christian Keller på baggrund af sagen.

Christian Keller siger til BT, at han ikke kan se nogen grund til, at han skal forlade Randers.

13. marts
Randers FC taber til Brøndby uden hverken Keller eller Borring i truppen. Træner Colin Todd vrager Keller til kampen og henviser til, at spillertruppen aktuelt ikke har respekt for Keller.

Direktør Michael Gravgaard håber, at dialog kan skabe en løsning. Sagen kræver tid, slår han fast.

Alexander Fischer fortæller, at han og de øvrige spillere har haft et møde om sagen, og han slår fast, at spillertruppen overvejende sympatiserer med Borring i sagen.

16. marts
Randers ryger ud af pokalturneringen efter en tæt kamp mod FCK - igen uden Borring og Keller. Borring har stadig orlov, og Keller er igen valgt fra af træner Colin Todd.

18. marts
Christian Keller siger til BT, at han kun vil spille fodbold i Randers. Når og hvis han stopper i Randers, er karrieren slut.

20. marts
Randers spiller tredje kamp i træk uden Borring og Keller som følge af sagen. Keller er igen fravalgt, Randers taber hjemme til Viborg. Randers-spiller Mads Agesen siger efterfølgende, at han håber, der snart findes en løsning, idet holdet godt kunne bruge begge spillere - eller i det mindste én af dem - på banen.

23. marts
Randers FC meddeler, at klubben er blevet enig med Jonas Borring om at ophæve kontrakten. Direktør Michael Gravgaard lader forstå, at der reelt ikke var et alternativ, selv om han gerne havde set Borring tilbage i truppen.

31 kommentarer
Vis kommentarer