Rasende Randers-profil: Det kan ikke blive ved med at gå

Randers FC’s Johnny Thomsen er langt fra en tilfreds mand efter endnu et nederlag.

Det har været en miserabel sæsonstart for Randers FC.

I de første seks runder er det kun blevet til tre point, og da syvende runde i dag skulle afvikles, blev det til et sviende nederlag på 2-0 til FC Helsingør på udebane.

Bare halvandet minut skulle der gå, før bolden første gang lå i jydernes netmasker, og det gør backen Johnny Thomsen vred.

- Jeg ved helt ærligt ikke, hvad jeg skal sige. Vi var ikke klar fra start. De spillede en lang bold ned bag ved os, og så lå den lige pludselig i kassen. Så var det op ad bakke, lyder det fra Johnny Thomsen til TV3 Sport.

Randers FC ligger på en klar sidsteplads, og der er efterhånden dystre udsigter for resten af sæsonen, hvis der ikke snart sker drastiske ændringer.

- Klicheen med at kigge sig selv i spejlet, tror jeg, vi skal hive op nu. Hver især skal hjem og kigge i spejlet og se, om de er mænd eller mus, for det her kan ikke blive ved med at gå. Vi skal have en stor reaktion ovenpå dette, konstaterer Thomsen.

Randers FC ligger i øjeblikket på sidstepladsen med et point op til de nærmeste konkurrenter, Lyngby BK og AaB, som dog begge har spillet en kamp færre.

VIDEO: Randers-træner: Vi har ikke evnerne til top-6

Krise i Kronjylland: Oprykker sætter Randers på plads